Mediji

Arhiv: Izšla nova številka revije Glas gospodarstva

»Poslanstvo Gospodarske zbornice Slovenije je, da glas podjetij, ki se sliši neposredno prek panožnih in regijskih združenj, prevedemo v potrebe in zahteve, ki jih naslavljamo na odgovorne v državi,« poudarja nova generalna direktorica GZS Vesna Nahtigal, ki v intervjuju razgrinja tudi izzive in cilje GZS.

Objavljamo tudi intervjuja z direktorjem Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine Tomažem Kordišem ter direktorjem Združenja za svetovalni inženiring Slovenkom Henigmanom ter zapise o razmerah v izpostavljeni regiji in panogi.

Energetska kriza je že poldrugo leto naša stalnica in tudi v novi številki revije Glas gospodarstva se ji nismo izognili. Osvetljujemo vlogo Gospodarske zbornice Slovenije v prizadevanjih za vzpostavitev enakopravnih in konkurenčnih pogojev za vsa podjetja in razkrivamo odzive malih in velikih podjetij na pomoč države.

Pišemo o zelenem vodiku – energentu prihodnosti, o novostih glede odpadne embalaže v Nemčiji, o mikrodokazilih … in še o mnogih drugih aktualnih vsebinah. S ponosom se oziramo tudi na 95-letno zgodovino Stalne arbitraže pri GZS in osvetljujemo njeno vlogo v današnjem poslovnem svetu. 

Glas gospodarstva, januar-februar 2023

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.