Mediji

Arhiv: Pomemben mejnik: GZS uvaja digitalni Glas gospodarstva

Z današnjim dnem je zaživel digitalni Glas gospodarstva. Z novim produktom, ki je plod znanja lastnih strokovnjakov, Gospodarska zbornica Slovenije pospešuje svojo digitalno preobrazbo, hkrati pa uvaja bolj sodoben pristop k deljenju ključnih informacij s področja gospodarstva, razvoja in regulative.

Odločitev za vzpostavitev digitalnega Glas gospodarstva je odziv na naraščajočo potrebo po zanesljivih informacijah in kakovostnih vsebinah v digitalni obliki. S tem želimo omogočiti našim članom, poslovnim partnerjem in širši javnosti enostaven dostop do relevantnih informacij, ki so ključne za uspešno vodenje podjetij, razvoj in prihodnost gospodarstva.

Preko inovativne platforme omogočamo dostop do intervjujev z uglednimi strokovnjaki in vodilnimi osebnostmi iz različnih sektorjev ter do člankov s področij, kot so kadri, razvoj, zeleni prehod, digitalizacija, internacionalizacija, zakonodaja in analitika. Predstavljamo tudi gospodarske razmere in konkurenčne pogoje v slovenskih regijah in različnih dejavnostih.

Verjamemo, da bodo pripravljene digitalne vsebine pritegnile zanimanje širokega kroga strokovne in širše javnosti. 

Več na povezavi.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.