Zapri

Novice


Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Francijo v času Olimpijskih iger

GZS - Center za mednarodno poslovanje, v sodelovanju s SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, Olimpijskim komitejem Slovenije, Veleposlaništvom RS v Parizu (MZEZ), in lokalnimi partnerji v času Olimpijskih iger v Parizu organizira poslovno delegacijo v Francijo - Pariz.

Arhiv: Obisk romunske poslovne delegacije

Slovenijo bo obiskal predsednik Romunske agencije za investicije in trgovino ter zunanjo trgovino (InvestRomania) gospod Rareș Burlacu, z delegacijo. Ob tej priložnosti z Javno agencijo SPIRIT Slovenija in romunskimi partnerji organiziramo poslovno srečanje s poudarkom na bilateralnih srečanjih med zainteresiranimi slovenskimi in romunskimi podjetji.

Arhiv: Delavnica o kibernetski varnosti za startupe v PTP 22.5. ob 13.00

Ste se kdaj spraševali zakaj je vaš e-poštni predal poln lažnih sporočil in poskusov prevar? Kdaj ste se nazadnje "poguglali"? Pomembno je, da ste korak pred spletnimi prevaranti. Pridružite se nam na brezplačni delavnici, kjer bomo delili nasvete za prepoznavanje in preprečevanje spletnih groženj. Vabimo vas na nacionalni event "Kibernetska varnost v razvojnem okolju – danes in v prihodnosti", 22.5.2024 ob 13.00 v PTP, ki je fokusirana na podjetja in njihove izzive v smislu kibernetske varnosti.

Arhiv: Brezplačni spletni seminar: Nagrade za preseganje kvote in oprostitev plačila prispevka, 14. 5. 2024 ob 9. uri

Veste, do katerih finančnih vzpodbud ste upravičeni, če zaposlujete več invalidov, kot bi jih morali ter katere vzpodbude vam pripadajo, če imate status samostojnega podjetnika?

Arhiv: Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

Vabljeni na največji Sejem zaposlitvenih priložnosti v Sloveniji, 9. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani! Pridobite informacije o delovnih mestih, štipendijah, poklicih, zaposlovanju doma in v tujini in mnogo več ... Vstop je prost.

Arhiv: Vabljeni na razvojni forum, 21.5.2024

Občina Ajdovščina in Poslovna akademija Časnika Finance vas vabita na zanimivo debato o razvojnih priložnostih v občini in širši regiji. Prisluhnite lahko, kakšni so razvojni načrti Občine Ajdovščina, kako bo zagotavljala dodatni prostor za širitev podjetij, kako vidi nadaljnji razvoj prometne infrastrukture, kakšni so načrti zagotavljanja novih stanovanj, kako kaže z gradnjo Zdravstvenega doma... Z gospodarstveniki bomo razpravljali o razvojnih potencialih in ambicijah ter kako za vse to zagotavljajo najboljše kadre.

Arhiv: EXPO 2027 Belgrade in poslovanje v Srbiji

V sodelovanju s Srbskim poslovnim klubom Slovenija in Javno agencijo SPIRIT Slovenija organiziramo tradicionalno poslovno-informativno srečanje na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v izbranih srbskih mestih in občinah. Tokrat dogodek dopolnjujemo s predstavitvijo poslovnih priložnosti za slovenska izvajalska in storitvena podjetja, ki jih nudi vključitev v pripravo in izvedbo EXPO 2027 v Beogradu.

Arhiv: Pospeševanje inovacij za obrambno industrijo (dvojna uporaba)

Na dogodku bo predstavljen NATO pospeševalnik inovacij na področju obrambe za Severni Atlantik ter razpis za EUDIS Hackathon.

Arhiv: Oblikovanja vseevropske opredelitve srednje velikih podjetij - pripombe do 30. 4. 2024

Evropska komisija ocenjuje možnost oblikovanja vseevropske opredelitve srednje velikih podjetij. Trenutno se pripravlja dokument o stališču v podporo novi kategoriji srednje velikih podjetij v EU.

Arhiv: Predlog Zakona o digitalizaciji zdravstva - pripombe do 26. 4. 2024

12.4.2024 je Ministrstvo za zdravje na svoji spletni strani objavilo predlog Zakona o digitalizaciji zdravstva.

Arhivi