Mediji

Arhiv: Slovenska transportno logistična delegacija nadaljuje skupinsko promocijo Slovenije kot logistične platforme za SE in JVE, tokrat v Seulu

Gospodarska zbornica Slovenije - Združenje za promet in Javna agencija SPIRIT Slovenija nadaljujeta s promocijo Slovenije kot logistične platforme za srednjo in jugovzhodno Evropo v Aziji, tokrat s promocijskimi dogodki v Južni Koreji. Osemnajst-članska delegacija slovenskih gospodarstvenikov celovite transportno logistične rešitve za korejska podjetja, ki poslujejo s srednjo in jugovzhodno Evropo, predstavlja v okviru promocijske poslovne konference ter individualnih poslovnih srečanj, organiziranih v času obiska v Seulu, od 11. do 14. novembra 2019.

Arhiv: Hrana prihodnosti in/ali prihodnost hrane?

Ljubljana, 11. november 2019 – Hrano, ki bo okusna, zdrava in sprejeta med kupci, je mogoče zagotoviti le s povezovanjem industrije, institucij znanja in politike ter z nadgradnjo tradicije z inovativnimi tehnologijami, so se strinjali udeleženci današnje konference Future Food. Odprta je bila tudi istoimenska razstava, ki bo v Domu gospodarstva do 10. januarja 2020. Dogodek je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s SRIP Hrana, ob podpori MGRT in Javne agencije Spirit Slovenija.

Arhiv: Zaključuje se jubilejni 30. posvet Poslovanje z nepremičninami

Skoraj 400 udeležencev včeraj in danes v Portorožu na jubilejnem 30. posvetu Poslovanje z nepremičninami v organizaciji GZS-Zbornice za poslovanje z nepremičninami razpravlja o najpomembnejših in najbolj aktualnih vprašanjih glede poslovanja z nepremičninami.

Arhiv: 28. novembra vabijo podjetja na ogled delovnih mest Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva že četrtič

28. novembra 2019 od 16.30 ure dalje bo že četrtič potekal Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva, ki je namenjen spoznavanju poklicev v delovnem okolju, kjer se ti dejansko opravljajo. Obiskovalci bodo tako lahko neposredno dobili vse potrebne informacije o tem, kje bi želeli nadaljevati izobraževanje in se zaposlovati.

Arhiv: Uvedba elektronskega bolniškega lista

25. oktober 2019 - Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije (v nadaljevanju: ZZZS) pripravlja informacijsko rešitev za izdajo obrazca »Potrdilo o upravičeni zadržanosti od dela« v elektronski obliki (v nadaljevanju: eBOL), ki bo omogočala postopno nadomestitev dosedanjega papirnega obrazca z eBOL.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.