Novice


Arhiv: Stres in učinkovitost na delovnem mestu

Na Gospodarski zbornici Slovenije sta bili danes izvedeni delavnici z naslovom »Sem pod stresom? Kako naprej?« in »Biti učinkovit na delovnem mestu«. Predavateljica dr. Eva Boštjančič, docentka za področje psihologije dela na Filozofski fakulteti v Ljubljani in svetovalka v svetovalnem centru BRIO, je udeležence seznanila z razlagami stresa, dejavniki stresa ter ukrepi, s katerimi lahko posameznik ali organizacija le-tega prepreči.

Arhiv: S spletno stranjo do večje prodaje na domačem in tujih trgih

Brez visoke uvrstitve na iskalnikih, bo tudi prodaja preko spletne strani nižja. Ste preverili na kateri strani se nahaja vaša spletna stran, če v iskalno polje v Google vpišete ime vašega izdelka, ki pa prodajate, ali storitve, ki jo ponujate? Se niste našli na prvi strani? Tudi na drugi ne? Prijavite se na brezplačni seminar, ki bo ta četrtek na GZS. Še nekaj prostih mest!

Arhiv: Slovenija in Rusija - novo partnerstvo v globalni tekmi, 30.5.2012

Mednarodna konferenca “SLOVENIJA IN RUSIJA – NOVO PARTNERSTVO V GLOBALNI TEKMI” in 3. skupno srečanje Poslovnih svetov Slovenije in Rusije - 30. maj 2012 v Portorožu.

Arhiv: Srečanje podjetij s konzulom v Savdski Arabiji

Gospodarska zbornica Slovenije je danes za slovenska podjetja pripravila individualne pogovore s častnim konzulom Slovenije v Saudski Arabiji, Khalidom F. Al-Boayzom.

Arhiv: Indijsko popoldne na Vegovi, 9.5.2012

Vegova Ljubljana in Gospodarska zbornica Slovenije, vljudno vabita na predstavitev indijskega poslovnega okolja, šolskega sistema, poslovne kulture in bogate kulturne dediščine, ki bo 9. maja 2012 ob 14. uri v šolski knjižnici Elektrotehniško-računalniške strokovne šole in gimnazije Ljubljana, Vegova 4, Ljubljana.

Arhiv: Stres in učinkovitost na delovnem mestu, 8.5.2012

Gospodarska zbornica Slovenije vas v sklopu projekta Izboljševanje delovnega okolja z inovativnimi rešitvami - INODEL vabi na tematski delavnici »Sem pod stresom? Kako naprej?« in »Biti učinkovit na delovnem mestu«.

Arhiv: Sklenjen kosovsko-slovenski sporazum o sodelovanju na področju mednarodne gospodarske arbitraže

Stalna arbitraža pri Gospodarski zbornici Slovenije in Center za alternativno reševanje sporov pri Ameriški gospodarski zbornici na Kosovu sta sklenili kosovsko-slovenski Sporazum o sodelovanju na področju mednarodne gospodarske arbitraže.

Arhiv: B2B srečanja s francoskimi prodajnimi agenti, Pariz, 2. julij 2012

GZS bo predvidoma v mesecu maju 2012 v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Parizu organizirala B2B srečanja s francoskimi agenti.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.