Novice


Arhiv: Pripravljalni sestanek in seminar Kako poslovati s Slovaško, 28.02.2012

VABILO slovenskim podjetjem na seminar: »Kako poslovati s Slovaško republiko« in Pripravljalni sestanek za udeležence gospodarske delegacije na Slovaško - torek, 28. februar 2012, med 10. in 14. uro, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana C, 1. nadstropje

Arhiv: Mednarodni forum v Kijevu

V torek, 21. februarja 2012, se bo v Kijevu (Ukrajina) odvijal šesti mednarodni forum, namenjen promociji izdelkov široke potrošnje - FMCG Industry Forum. Dogodek predstavlja predvsem odlično priložnost za vzpostavitev stikov s predstavniki največjih ukrajinskih trgovskih verig in distributerjev prehrane.

Arhiv: Latinska Amerika se na Dunaju sreča s Srednjo in Vzhodno Evropo

Avstrijska gospodarska zbornica vas v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in mrežo Enterprise Europe Network vabi na srečanje s predstavniki gospodarskih zbornic in podjetij Latinske Amerike, ki bo med 14. in 18. majem 2012 na Dunaju.

Arhiv: Konferenca Vsi aspekti delovnega okolja

Gospodarska zbornica Slovenije vas skupaj s socialnimi partnerji v projektu INODEL, Fakulteto za upravo, Združenjem delodajalcev Slovenije, Svetom gorenjskih sindikatov in Slovensko zvezo sindikatov- Alternativa, 22. februarja 2012 vljudno vabi na konferenco »Vsi aspekti delovnega okolja«.

Arhiv: Sprejem veleposlanikov na GZS

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) je v četrtek, 2. februarja 2012, pripravila vsakoletni sprejem veleposlanikov in ekonomskih svetnikov, akreditiranih za Slovenijo. Dogodka, ki je v prvi vrsti namenjen krepitvi sodelovanja tujega diplomatskega zbora in domačega gospodarstva ter predstavitvi stanja in pričakovanj slednjega, se je udeležila vrsta uglednih imen.

Arhiv: Sprejem ob praznovanju kitajskega novega leta

Gospodarska zbornica Slovenije je 1. februarja 2012 za slovensko poslovno javnost, ki je vpeta v poslovanje s Kitajsko, pripravila sprejem ob praznovanju kitajskega novega leta.

Arhiv: O vprašanjih čezmejnega opravljanja storitev v Avstriji, 1.3.2012

Avstrijsko-slovenska trgovinska zbornica vas v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Štajersko gospodarsko zbornico, Steiermärkische Sparkasse, Območno obrtno-podjetniško zbornico Maribor, Odvetniško pisarno Grilc, Vouk, Škof, Slovensko gospodarsko zvezo in Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije vabi na Zaključno prireditev o vprašanjih čezmejnega opravljanja storitev v Avstriji - poročila in praksa - četrtek, 1. marec 2012, od 16.00 do 19.00 v Hotelu City Maribor, Ulica Kneza Koclja 22, 2000 Maribor

Arhiv: Pravni in davčni okviri poslovanja v Avstriji

Ker vse več slovenskih podjetij želi ustanoviti poslovno enoto v Avstriji, atraktivna je predvsem bližina trga ter stabilno gospodarstvo, smo na GZS 1. februarja 2012 organizirali seminar v pomoč za vstop na avstrijski trg.

Arhiv: Subvencije za obisk mednarodne razstave Halal Malezija

Izvozna promocijska agencija vlade Malezije Malaysia External Trade Development Corporation (MATRADE) med 4. in 7. aprilom 2012 organizira individualna poslovna srečanja med evropskimi uvozniki in malezijskimi proizvajalci/ponudniki halal izdelkov (prehrana, pijače, morska hrana, slaščic, farmacevtskih izdelkov) in neživilskih izdelkov (parfumov, toaletnih izdelkov, kozmetike, izdelkov za osebno nego).

Arhiv: Sejem ekologije in obnovljivih virov energije ECO Expo 2012, Beograd, 1.-2.03.2012

V Beogradu bo 1. in 2. marca 2012 potekal drugi mednarodni sejem, konferenca in B2B dogodek na temo ekologije in OVE & URE projektov v regiji JV Evrope.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.