Novice


Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije na Koroškem

GZS Območna zbornica Koroška skupaj s Centrom za mednarodno poslovanje pri GZS vabi na individualna srečanja (45 minut na podjetje) s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC- ja, ki bodo v sredo, 6. junija 2012, od 9.00 do 15.00 v prostorih GZS Območne zbornice Koroška, Koroška cesta 47 v Dravogradu.

Arhiv: Dan Afrike na GZS

Gospodarska zbornica Slovenije je v petek, 18. maja 2012, organizirala »Dan Afrike na GZS«. Udeležili so se ga predstavniki enajstih afriških veleposlaništev, ki pokrivajo Slovenijo, ter predstavniki 40 slovenskih podjetij.

Arhiv: Kitajsko-slovenski poslovni forum z B2B srečanji

Ob obisku podpredsednika Kitajskega sveta za promocijo mednarodne trgovine z delegacijo v Sloveniji in na Hrvaškem bo Gospodarska zbornica Slovenije 1. junija 2012 v Ljubljani (GZS, dvorana B, 1. nadstropje) organizirala »Kitajsko-slovenski poslovni forum z B2B srečanji«.

Arhiv: Opozorilo slovenskim podjetjem pri poslovanju na kitajskem trgu

Opozorilo slovenskim podjetjem pri poslovanju na kitajskem trgu

Arhiv: Srečanje podjetij s področja obnovljivih virov energije

Mreža Enterprise Europe Network, Avstrijska gospodarska zbornica, Europaforum Burgenland in Gospodarska zbornica Slovenije vas 31. maja 2012 vabijo na mednarodno srečanje podjetij s področja obnovljivih virov energije v Güssingu v Avstriji.

Arhiv: Srečanje gospodarstvenikov z ministroma Žerjavom in Saraqinijem

Na uradnem obisku v Sloveniji se bo v torek, 22. maja 2012, mudil minister Republike Makedonije za ekonomijo Valon Saraqini. V času obiska Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Makedonsko – slovenski poslovni klub in Gospodarska zbornica Slovenije organiziramo srečanje slovenskih gospodarstvenikom z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Radovanom Žerjavom in ministrom za ekonomijo Republike Makedonije Valonom Saraqinijem.

Arhiv: Latinska Amerika na Dunaju

Med 14. in 16. majem 2012 je Avstrijska gospodarska zbornica v sodelovanju z mrežo Enterprise Europe Network na Dunaju organizirala srečanje predstavnikov gospodarskih zbornic in drugih podpornih institucij na področju internacionalizacije ter podjetij iz Latinske Amerike in Srednje ter Vzhodne Evrope.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Moldavijo, 6.-8.6.2012

V glavnem mestu Moldavije Kišinjevu (Chişinău) bo med 7. in 8. junijem letos 2. zasedanje Skupne komisije za trgovinsko in gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Moldavijo. Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za zunanje zadeve RS ob tej priložnosti organiziratatudi obisk slovenskih gospodarstvenikov v tej državi.

Arhiv: S Tajvanci o skupnih projektih

Slovenska IKT podjetja so se 14. in 15. maja 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije udeležila individualnih poslovnih pogovorov s tajvanskim Inštitutom za informacijsko industrijo.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.