Novice


Arhiv: S Tajvanci o skupnih projektih

Slovenska IKT podjetja so se 14. in 15. maja 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije udeležila individualnih poslovnih pogovorov s tajvanskim Inštitutom za informacijsko industrijo.

Arhiv: Priložnosti za posel tudi v Moldaviji

Z željo, da bi predstavili možnosti za gospodarsko, trgovinsko in investicijsko sodelovanje z Moldavijo, sta Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Republike Moldavije v petek, 11. maja 2012, organizirala seminar o priložnostih za poslovanje s tem trgom.

Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije in srečanje s podjetji

Predstavitev gospodarskega potenciala Indije in srečanja s podjetji - sreda, 30. maj 2012, ob 9.00 v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Arhiv: Mednarodna konferenca o Evropski Uniji in Turčiji

Evropski center za voditeljstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizira Mednarodno konferenco "Evropska Unija in Turčija; poslovno in politično voditeljstvo za skupno prihodnost", ki bo 7. in 8. junija 2012 na IEDC-Poslovni šoli Bled.

Arhiv: Delegacija v Nemčijo, 9.-11.10.2012

Gospodarska zbornica Slovenije v sklopu mreža Enterprise Europe Network letos prvič sodeluje kot partnerica Investitions- und Förderbank Niedersachsen – Nbank in soorganizatorka bilateralnih razgovorov s podjetji s področja avtomobilske industrije in sejma IZB (International Suppliers Fair),10. in 11. oktobra 2012 v Wolfsburgu.

Arhiv: RGZC vabi podjetja v regiji na B2B srečanja s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC-ja, v četrtek, 17. maja 2012

Regionalna gospodarska zbornica Celje v sodelovanju s Centrom za mednarodno sodelovanje pri GZS vabi podjetja v regiji na B2B srečanja s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC-ja.

Arhiv: Na Češkem še veliko možnosti za sodelovanje

Konec aprila 2012 se je na Češkem v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije mudila delegacija slovenskih gospodarstvenikov.

Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije

Vabljeni na PREDSTAVITEV GOSPODARSKEGA POTENCIALA INDIJE. Individualna srečanja s podjetji bodo 29. maja 2012 od 9. ure dalje v prostorih PGZ, Klub PAC, Lendavska 5a/IV v Murski Soboti.

Arhiv: Seminar Kako poslovati z Moldavijo, 11.5.2012

Še se lahko prijavite na seminar Kako poslovati z Moldavijo!
Predstavljene bodo možnosti za gospodarsko sodelovanje in tuja vlaganja ter konkretne izkušnje nekaterih domačih podjetij, ki se uspešno uveljavljajo na tem 3,5-milijonskem trgu.
Vabljena predvsem podjetja s področij: energetika s poudarkom na alternativnih virih in učinkovitosti, transportna in cestna infrastruktura, ICT tehnologije in oprema, kmetijska in agroživilska industrija, vinarstvo, tekstilna in oblačilna industrija.

Arhiv: Spomladansko GZS mreženje, 24.5.2012

GZS organizira v četrtek, 24. maja 2012, t. i. »SPOMLADANSKO GZS MREŽENJE«, ki bo v prostorih GZS v Ljubljani od 10. ure dalje.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.