Novice


Arhiv: Delegacija v Nemčijo, 9.-11.10.2012

Gospodarska zbornica Slovenije v sklopu mreža Enterprise Europe Network letos prvič sodeluje kot partnerica Investitions- und Förderbank Niedersachsen – Nbank in soorganizatorka bilateralnih razgovorov s podjetji s področja avtomobilske industrije in sejma IZB (International Suppliers Fair),10. in 11. oktobra 2012 v Wolfsburgu.

Arhiv: RGZC vabi podjetja v regiji na B2B srečanja s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC-ja, v četrtek, 17. maja 2012

Regionalna gospodarska zbornica Celje v sodelovanju s Centrom za mednarodno sodelovanje pri GZS vabi podjetja v regiji na B2B srečanja s predstavitvijo gospodarskega potenciala Indije in EBTC-ja.

Arhiv: Na Češkem še veliko možnosti za sodelovanje

Konec aprila 2012 se je na Češkem v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije mudila delegacija slovenskih gospodarstvenikov.

Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije

Vabljeni na PREDSTAVITEV GOSPODARSKEGA POTENCIALA INDIJE. Individualna srečanja s podjetji bodo 29. maja 2012 od 9. ure dalje v prostorih PGZ, Klub PAC, Lendavska 5a/IV v Murski Soboti.

Arhiv: Seminar Kako poslovati z Moldavijo, 11.5.2012

Še se lahko prijavite na seminar Kako poslovati z Moldavijo!
Predstavljene bodo možnosti za gospodarsko sodelovanje in tuja vlaganja ter konkretne izkušnje nekaterih domačih podjetij, ki se uspešno uveljavljajo na tem 3,5-milijonskem trgu.
Vabljena predvsem podjetja s področij: energetika s poudarkom na alternativnih virih in učinkovitosti, transportna in cestna infrastruktura, ICT tehnologije in oprema, kmetijska in agroživilska industrija, vinarstvo, tekstilna in oblačilna industrija.

Arhiv: Spomladansko GZS mreženje, 24.5.2012

GZS organizira v četrtek, 24. maja 2012, t. i. »SPOMLADANSKO GZS MREŽENJE«, ki bo v prostorih GZS v Ljubljani od 10. ure dalje.

Arhiv: Stres in učinkovitost na delovnem mestu

Na Gospodarski zbornici Slovenije sta bili danes izvedeni delavnici z naslovom »Sem pod stresom? Kako naprej?« in »Biti učinkovit na delovnem mestu«. Predavateljica dr. Eva Boštjančič, docentka za področje psihologije dela na Filozofski fakulteti v Ljubljani in svetovalka v svetovalnem centru BRIO, je udeležence seznanila z razlagami stresa, dejavniki stresa ter ukrepi, s katerimi lahko posameznik ali organizacija le-tega prepreči.

Arhiv: S spletno stranjo do večje prodaje na domačem in tujih trgih

Brez visoke uvrstitve na iskalnikih, bo tudi prodaja preko spletne strani nižja. Ste preverili na kateri strani se nahaja vaša spletna stran, če v iskalno polje v Google vpišete ime vašega izdelka, ki pa prodajate, ali storitve, ki jo ponujate? Se niste našli na prvi strani? Tudi na drugi ne? Prijavite se na brezplačni seminar, ki bo ta četrtek na GZS. Še nekaj prostih mest!

Arhiv: Slovenija in Rusija - novo partnerstvo v globalni tekmi, 30.5.2012

Mednarodna konferenca “SLOVENIJA IN RUSIJA – NOVO PARTNERSTVO V GLOBALNI TEKMI” in 3. skupno srečanje Poslovnih svetov Slovenije in Rusije - 30. maj 2012 v Portorožu.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.