Novice


Arhiv: Opozorilo slovenskim podjetjem pri poslovanju na kitajskem trgu

Opozorilo slovenskim podjetjem pri poslovanju na kitajskem trgu

Arhiv: Srečanje podjetij s področja obnovljivih virov energije

Mreža Enterprise Europe Network, Avstrijska gospodarska zbornica, Europaforum Burgenland in Gospodarska zbornica Slovenije vas 31. maja 2012 vabijo na mednarodno srečanje podjetij s področja obnovljivih virov energije v Güssingu v Avstriji.

Arhiv: Srečanje gospodarstvenikov z ministroma Žerjavom in Saraqinijem

Na uradnem obisku v Sloveniji se bo v torek, 22. maja 2012, mudil minister Republike Makedonije za ekonomijo Valon Saraqini. V času obiska Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Makedonsko – slovenski poslovni klub in Gospodarska zbornica Slovenije organiziramo srečanje slovenskih gospodarstvenikom z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo mag. Radovanom Žerjavom in ministrom za ekonomijo Republike Makedonije Valonom Saraqinijem.

Arhiv: Latinska Amerika na Dunaju

Med 14. in 16. majem 2012 je Avstrijska gospodarska zbornica v sodelovanju z mrežo Enterprise Europe Network na Dunaju organizirala srečanje predstavnikov gospodarskih zbornic in drugih podpornih institucij na področju internacionalizacije ter podjetij iz Latinske Amerike in Srednje ter Vzhodne Evrope.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Moldavijo, 6.-8.6.2012

V glavnem mestu Moldavije Kišinjevu (Chişinău) bo med 7. in 8. junijem letos 2. zasedanje Skupne komisije za trgovinsko in gospodarsko sodelovanje med Slovenijo in Moldavijo. Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za zunanje zadeve RS ob tej priložnosti organiziratatudi obisk slovenskih gospodarstvenikov v tej državi.

Arhiv: S Tajvanci o skupnih projektih

Slovenska IKT podjetja so se 14. in 15. maja 2012 na Gospodarski zbornici Slovenije udeležila individualnih poslovnih pogovorov s tajvanskim Inštitutom za informacijsko industrijo.

Arhiv: Priložnosti za posel tudi v Moldaviji

Z željo, da bi predstavili možnosti za gospodarsko, trgovinsko in investicijsko sodelovanje z Moldavijo, sta Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo Republike Moldavije v petek, 11. maja 2012, organizirala seminar o priložnostih za poslovanje s tem trgom.

Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala Indije in srečanje s podjetji

Predstavitev gospodarskega potenciala Indije in srečanja s podjetji - sreda, 30. maj 2012, ob 9.00 v sejni sobi GZDBK (Novi trg 11 - II. nadstropje, Novo mesto)

Arhiv: Mednarodna konferenca o Evropski Uniji in Turčiji

Evropski center za voditeljstvo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizira Mednarodno konferenco "Evropska Unija in Turčija; poslovno in politično voditeljstvo za skupno prihodnost", ki bo 7. in 8. junija 2012 na IEDC-Poslovni šoli Bled.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.