Novice


Arhiv: Izhodna delegacija na Kitajsko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Slovenskim logističnim združenjem organizira obisk slovenske transportno logistične delegacije na Kitajsko - Šanghaj. Okvirni program delegacije je prilagojen sejmu Transport Logistic China, predvidoma v terminu od 16. do 19. junija 2014.

Arhiv: Gospodarska delegacija v PC Monošter (Madžarska)

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Generalnim konzulatom Republike Slovenije v Monoštru in Občino Monošter pripravlja poslovno konferenco z naslovom»Poslovna cona Monošter, neizkoriščena priložnost za slovenska podjetja«. Dpgpdek bo v torek, 4. marca 2014, v hotelu Lipa, Gárdonyi u. 1, 9970 Szentgotthárd (Monošter), ob 10.00.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Indijo

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Federacijo indijskih gospodarskih zbornic (FICCI) in Veleposlaništvom RS v New Delhiju organizirata izhodno gospodarsko delegacijo v New Delhi, Indijo.

Arhiv: Sodelovanje z indijskimi MSP-ji

Vljudno vabljeni na Indijska sektorska omizja na GZS na temo sodelovanja z indijskimi malimi in srednje velikimi podjetji, ki bo v sredo, 12. februarja 2014, od 15.00 do 16.30 na GZS v Ljubljani.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.