Novice


Tamil Nadu Global Investors Meet 2024 (GIM 2024)​

Dogodek The Global Investors Meet 2024 služi kot platforma za združevanje vodilnih v industriji, podjetij, inovatorjev in oblikovalcev politik po vsem svetu za raziskovanje novih priložnosti za rast v Tamil Nadu.

Arhiv: ŽELITE IZVAŽATI ŠIROKOPOTROŠNE IZDELKE NA KITAJSKO?

Tudi na Kitajskem postaja prodaja izdelkov preko interneta s pomočjo vplivnežev (influencerjev) vedno bolj popularna in kitajski partner iz Budimpešte je preko GZS ponudil možnost za sodelovanje pri tovrstni promocijski prodaji tudi slovenskim podjetjem .

Gospodarska delegacija na sejem Arab Health v Dubaju, 28. januar – 1. februar 2024

Vabimo vas, da v času od 28. januarja 2024 do 1. februarja 2024 v okviru gospodarske delegacije obiščete največji mednarodni strokovni sejem na Bližnjem vzhodu s področja medicine in medicinske opreme, Arab Health.

Arhiv: Anketa o zaposlovanju tuje delovne sile

Če se tudi vaše podjetje sooča s pomanjkanjem delovne sile in namerava kadrovsko vrzel zapolniti tudi z zaposlovanjem tuje delovne sile iz tako imenovanih tretjih držav, bi vas vljudno prosili za izpolnitev kratke ankete, ki smo jo pripravili z namenom vpogleda v bodoče kadrovske potrebe podjetij.

Češko podjetje išče poslovne partnerje v Sloveniji!

Na Veleposlaništvo v Pragi se je obrnilo češko podjetje s področja varovanja/varstva DISCRET s.r.o., ki v Sloveniji išče poslovne partnerje s katerimi bi vzpostavila ekskluzivno dolgoročno sodelovanje.

Direktna letalska povezava z Luksemburgom

Trg BigScience tudi za vas!

MATCHINGDAY UDINE, 31. marec 2023

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.