Zapri

 

 

Novice


Arhiv: Odprte priložnosti v Vladimirski pokrajini

ljana, 18. december 2013 – Na današnjem poslovnem srečanju ob obisku delegacije iz Vladimirske pokrajine pod vodstvom guvernerke Svetlane Orlove so se udeleženci seznanili z gospodarstvom te pokrajine, perspektivnimi panogami ter priložnosti, ki jih slovenskim podjetjem nudi za sodelovanje. Srečanje je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Ruske federacije v Sloveniji in Slovensko – ruskim poslovnim svetom.

Arhiv: V Krakovu o poslih

Sredi decembra 2013 so se predstavniki slovenskih podjetij srečali z gospodarstveniki iz Krakova in širšega Malopoljskega vojvodstva. Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencij SPIRIT in Veleposlaništvo RS iz Varšave so v sodelovanju z Gospodarsko zbornico iz Krakova organizirali poslovno konferenco, na kateri so v uvodnem delu predstavili gospodarstvo naše države, pa tudi nekatere možnosti za širitev sodelovanja s tem pomembnim centrom poljske industrije.

Arhiv: Brazilija: zahteven, a obetajoč trg

Na GZS smo v četrtek, 12. decembra 2013, v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve organizirali pogovore med podjetji in Kristino Radej, ki bo 8. januarja 2014 prevzela mesto vodje ekonomskega oddelka veleposlaništva RS v Sao Paulu.

Arhiv: Slovenski poslovneži obiskali Belorusijo

Beloruska gospodarska zbornica in Gospodarska zbornica Slovenije sta v sodelovanju z Javno agencijo Spirit in Ministrstvom za zunanje zadeve RS včeraj v Minsku pripravili Belorusko – slovensko poslovno konferenco, ki se je je udeležilo več kot 60 predstavnikov slovenskih in beloruskih podjetij.

Arhiv: Pogovori z novo ekonomsko svetovalko v Braziliji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Brazilijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na brazilskem trgu.

Arhiv: Slovenska podjetja uspešna na Forumu Agenti Milano 2013

Na sejmišču Fiera Milano City je konec novembra potekal že tradicionalni poslovni dogodek Forum Agenti Milano. Srečanje je namenjeno ustvarjanju poslovnih kontaktov med italijanskimi agenti in zastopniki na eni ter podjetji, ki iščejo možnosti za širitev svojega poslovanja na italijanskem trgu, na drugi strani.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.