Mediji

Arhiv: Dan inovativnosti in podelitev priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine za leto 2018

Danes je na Otočcu potekal dogodek Dan inovativnosti in podelitev priznanj za inovacije Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine (GZDBK) za leto 2018. Na letošnji razpis za najboljše inovacije GZDBK je prispelo 17 inovacijskih predlogov, ki so jih pripravili inovatorji iz 12 podjetij.

Arhiv: Krožno gospodarstvo prinaša nove izzive za državo in gospodarstvo, a tudi priložnosti

Ljubljana, 31. maj 2018 - Prek 130 strokovnjakov s področja varstva okolja je na današnjem Okoljskem dnevu gospodarstva razpravljalo o svežnju nove evropske zakonodaje o odpadkih in novih krožnih pristopih k ravnanju s proizvodi in njihovimi sestavnimi deli ter odpadki. Na posameznih primerih iz prakse in snovnih tokovih so se dotaknili tudi ločnice med odpadki in proizvodi ter opozorili na kompleksnost zakonodaje. Dogodek v počastitev svetovnega dne varstva okolja je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS).

Arhiv: Podelitev nagrad najboljšim inovacijam v Koroški regiji za leto 2018

Ravne na Koroškem, 1. junij 2018 – 6 zlatih, 9 srebrnih, 7 bronastih priznanj ter 2 zahvali za prispevek na področju inovativnosti je danes podelila GZS-OZ Koroška najboljšim inovacijam v regiji. Najbolje ocenjene inovacije bodo kandidirale za priznanja na nacionalni ravni, ki bodo podeljena v okviru Dneva inovativnosti 26. septembra.

Arhiv: Nagrajene najboljše inovacije na Gorenjskem

Čebelarski center Lesce, 31.maj 2018 – Gorenjska je danes bogatejša za 5 zlatih, 5 srebrnih, 6 bronastih priznanj in 1 zahvalo, ki jih je GZS-Območna zbornica za Gorenjsko ob boku s podporniki INOvativnosti in v partnerstvu z MGRT in SPIRIT podelila najboljšim inovacijam v regiji. Najbolje ocenjene inovacije (prve 4 zlate) bodo kandidirale za priznanja na nacionalni ravni, ki bodo podeljena v okviru Dneva inovativnosti 26. septembra.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.