Novice


Arhiv: Poslovni zajtrk Vietnam

Ljubljana, 7. maj 2014 – Gospodarstveniki so se na današnjem Poslovnem zajtrku na Gospodarski zbornici Slovenije seznanili s poslovnimi priložnostmi za izvoz v Vietnamu.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: BRAZILIJA

BRAZILIJA, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nad.) sreda, 18. junij 2014, ob 10.00 Kakšne priložnosti in ovire lahko pričakujejo slovenski izvozniki ter kako nekaterim že uspeva posel, vam bodo razkrili naši gostje.

Arhiv: Napotitev delavcev

Države članice Evropske unije so danes dokončno potrdile nove ukrepe za boljše izvrševanje pravil EU o napotitvi delavcev.

Arhiv: Lažja izterjava čezmejnih dolgov

Ministri držav članic EU so danes potrdili nova pravila EU, ki bodo podjetjem omogočala lažjo izterjavo čezmejnih terjatev.

Arhiv: Jutranja kava z gostom na GZS: NIGERIJA

Kakšne so poslovne priložnosti, pa tudi nevarnosti na nigerijskem trgu, bomo govorili na tokratni jutranji kavi z gostom Stojanom Satejem, podjetnikom, razpetim med Nigerijo in Slovenijo. Srečanje, ki bo v torek, 20. maja 2014, od 10.0 do 11.00 v Poslovni oazi / 7. nadstropje na GZS, je namenjeno članom Gospodarske zbornice Slovenije.

Arhiv: Pogovor z izvozniki

POGOVOR Z IZVOZNIKI o u činkih rusko-ukrajinske krize na gospodarsko dejavnost slovenskih družb četrtek, 15. maj 2014, ob 10.30 na GZS, Dimičeva 13, dvorana G

Arhiv: Obisk predsednika Boruta Pahorja z delegacijo v Srbiji

Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor se bo 29. in 30. maja 2014 mudil na uradnem obisku v Srbiji. Ob tej priložnosti v sodelovanju Uradom predsednika republike, Ministrstvom za zunanje zadeve RS in Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo - Agencijo SPIRIT organiziramo spremljevalno gospodarsko delegacijo. sklopu obiska načrtujemo poslovni dogodek – srečanje slovenskih in srbskih gospodarstvenikov s predsednikoma Borutom Pahorjem in Tomislavom Nikolićem. Srečanje bo 30. maja 2014 ob 10.00 v prostorih Privredene komore Srbije, Resavska 13 – 15, v Beogradu.

Arhiv: Dan Afrike

Ljubljana bo letos gostila 3. Mednarodno konferenco Dan Afrike, ki bo potekala 19. in 20. maja 2014. Drugi dan, 20. maja 2014, bo konferenca za slovenske gospodarstvenike, v okviru katere bodo obravnavane tematike naložbenih priložnosti in krepitve gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in afriškimi državami.

Arhiv: Belgija – dežela priložnosti za slovenska podjetja

Ljubljana, 7. maj 2014 – Gospodarstveniki so se na današnjem Poslovnem zajtrku na Gospodarski zbornici Slovenije seznanili s poslovnimi priložnostmi za izvoz in naložbe v Belgiji.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.