Novice


Arhiv: Slovensko – nizozemski dan voda

Ljubljana, 12. februar 2014 – Na včerajšnji poslovni konferenci so nizozemska podjetja in organizacije predstavili dobre prakse in izkušnje s področja upravljanja voda, čiščenja odpadnih voda, oskrbe s pitno vodo, poplavne varnosti in namakanja. Dogodek je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z Veleposlaništvom Kraljevine Nizozemske, Nizozemskim partnerstvom za vode, Ministrstvom za kmetijstvo in okolje RS ter Zbornico komunalnega gospodarstva.

Arhiv: Srečanje z italijanskimi agenti

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu vabimo slovenska podjetja iz različnih panog (ne glede na vrsto izdelkov in storitev), ki so zainteresirana za vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi in drugimi evropskimi partnerji, da se udeležijo mednarodne borze agentov in zastopnikov Forum Agenti Mediterraneo v Neaplju.

Arhiv: Izhodna delegacija na Kitajsko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Slovenskim logističnim združenjem organizira obisk slovenske transportno logistične delegacije na Kitajsko - Šanghaj. Okvirni program delegacije je prilagojen sejmu Transport Logistic China, predvidoma v terminu od 16. do 19. junija 2014.

Arhiv: Gospodarska delegacija v PC Monošter (Madžarska)

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Generalnim konzulatom Republike Slovenije v Monoštru in Občino Monošter pripravlja poslovno konferenco z naslovom»Poslovna cona Monošter, neizkoriščena priložnost za slovenska podjetja«. Dpgpdek bo v torek, 4. marca 2014, v hotelu Lipa, Gárdonyi u. 1, 9970 Szentgotthárd (Monošter), ob 10.00.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Indijo

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije, Federacijo indijskih gospodarskih zbornic (FICCI) in Veleposlaništvom RS v New Delhiju organizirata izhodno gospodarsko delegacijo v New Delhi, Indijo.

Arhiv: Sodelovanje z indijskimi MSP-ji

Vljudno vabljeni na Indijska sektorska omizja na GZS na temo sodelovanja z indijskimi malimi in srednje velikimi podjetji, ki bo v sredo, 12. februarja 2014, od 15.00 do 16.30 na GZS v Ljubljani.

Arhiv: Načrt aktivnosti v okviru programa Go International Slovenia

Tudi v letošnjem letu je bil izvoz ključno gonilo slovenskega gospodarstva. To bi se še občutneje skrčilo, če ne bi slovenski izvozniki dodatno okrepili svojo prisotnost na svetovnih trgih.

Arhiv: Veleposlaniki na GZS

Gospodarska zbornica Slovenije je konec januarja tradicionalno organizirala sprejem za predstavnike tujih veleposlaništev, akreditiranih za našo državo.

Arhiv: Kitajsko novo leto konja na GZS

Hongkonški ekonomski in trgovinski urad hongkonške vlade v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije organizira sprejem v okviru dogodka KITAJSKO NOVO LETO KONJA, ki bo v sredo, 26. februarja 2014, od 12.30 do 14.30 na GZS (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: Indijski transport in logistika v vzponu

K rasti indijskega sektorja transport in logistika prispevajo predvsem krepitev domačega povpraševanja, pojav novih nizkocenovnih prevoznikov ter izboljšane prometne povezave, sta strnjeno povzela gosta današnjega Indijskega sektorskega omizja na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.