Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija iz Belgije

Gospodarska oddelka Flandrije, Valonije in Bruslja pri Veleposlaništvu Kraljevine Belgije v Ljubljani organizirata v sredo, 12. marca 2014, večsektorsko poslovno delegacijo 25 belgijskih podjetij v Sloveniji.

Arhiv: Sodelovanje z Italijanskimi podjetji

Evropska komisija v sodelovanju z Evropsko podjetniško mrežo (EEN) organizira podjetniško misijo v Palermo, Sicilija in sicer 27. in 28. marca 2014. Dogodek bo potekal v okviru obiska Antonia Tajanija, podpredsednika Evropske komisije, v Italiji.

Arhiv: Mednarodni dnevi turizma - Sarajevo 2014

Kantonalno javno podjetje "Centar Skenderija Sarajevo" od 8. do 11. maja 2014 organizira sejem "Mednarodni dnevi turizma - Sarajevo 2014".

Arhiv: Zavarovanje poslov na Hrvaškem

Poslovni klub slovensko hrvaških poslovnežev in Veleposlaništvo RS v Zagrebu vabita na seminar o finančnem zavarovanju poslov na Hrvaškem.

Arhiv: SPLETNI VPRAŠALNIK - Mednarodno poslovanje slovenskih podjetij

Z željo, da bi ocenili učinkovitost svojega dela, hkrati pa našo dejavnost približali željam naših uporabnikov, smo se na Centru za mednarodno poslovanje pri GZS odločili, da med člani GZS izvedemo anketo s področja mednarodnih aktivnosti slovenskih podjetij. Prijazno prosimo za vaše sodelovanje.

Arhiv: Leto v znamenju konja

Ljubljana, 26. februar 2014 - Leto 2014, ki bo po kitajskem horoskopu v znamenju konja, prinaša obilo dobrih obetov: energijo, moč, vzdržljivost in uspeh. V tem duhu se je odvil letošnji sprejem ob kitajskem novem letu, ki sta ga hongkonški gospodarski in trgovinski urad iz Berlina (HKETO) ter GZS že tradicionalno pripravila na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: S španskimi podjetji o poslovnih priložnostih

V torek, 11. marca 2014, bo Gospodarsko zbornico Slovenije obiskal španski zunanji minister, Jose Manuel Garcia - Margallo v spremstvu manjše gospodarske delegacije. Dogodek organizirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija, Gospodarska zbornica Slovenije ter Ministrstvo RS za zunanje zadeve v sodelovanju s španskim veleposlaništvom v Sloveniji.

Arhiv: Indijska sektorska omizja na GZS: Infrastrukturni projekti

Vljudno vabljeni na srečanje Indijska sektorska omizja na GZS: PRILOŽNOSTI V INDIJSKEM INFRASTRUKTURNEM SEKTORJU, ki bo v sredo, 12. marca 2014, od 14.00 do 15.30 na GZS v Ljubljani.

Arhiv: Dan dobaviteljev v industriji vozil

Trgovinska in industrijska zbornica Madžarske organizira v petek, 7. marca 2014 med 9.00 in 16.30, v Egru na Madžarskem (Hotel Eger & Park, 3300 Eger, Szálloda u. 1-3)Dan dobaviteljev v industriji vozil.

Arhiv: Indijska sektorska omizja na GZS: MSP-ji

Tokratno indijsko sektorsko omizje na GZS, ki se je odvijalo 12. februarja 2014, je bilo osredotočeno na sodelovanje z indijskimi mikro, malimi in srednje velikimi podjetji. V ta segment sodi kar 44 milijonov podjetij, ki z več kot 6.000 različnimi produktnimi skupinami ustvarijo 45 odstotkov indijske proizvodnje, 40 odstotkov izvoza in 100 milijonov delovnih mest.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.