Novice


Arhiv: Predsedniški forum na Bledu: Kako globalni smo?

»Dr. Pankaj Ghemawat, profesor globalne strategije na IESE Barcelona in eden izmed petdesetih vodilnih poslovnih mislecev na svetu, katerega knjiga World 3.0 je bila nagrajena z nagrado Thinkers50 Best Business Book Award, bo osrednji govornik na Predsedniškem forumu 15. novembra 2013 na IEDC-Poslovni šoli Bled.

Arhiv: Pogovori z ekonomskim svetovalcem v Ukrajini

Arhiv: Poslovne in investicijske priložnosti v Indoneziji

Vabimo vas na predstavitev poslovnih in investicijskih priložnosti v Indoneziji, ki bo v ponedeljek, 30. septembra 2013, na GZS, Dimičeva 13, Poslovna oaza, 7. nadstropje.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Kanado

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije ter Veleposlaništvom RS v Kanadi, Konzulatom RS v Torontu, Kanadskim združenjem proizvajalcev, Kanadsko slovensko gospodarsko zbornico ter drugimi lokalnimi institucijami v Kanadi od 14. do 20. novembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Kanado (Toronto).

Arhiv: Gospodarska delegacija v Italijo

Arhiv: Gospodarska delegacija v BiH

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 2. do 3. oktobra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Bosno in Hercegovino. Delegacija bo potekala v času uradnega obiska predsednika Državnega zbora Republike Slovenije Janka Vebra v BiH.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Kitajsko

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 21. in 23. oktobra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Kitajsko (Čengdu). V okviru delegacije se bodo podjetja udeležila poslovnega dogodka »EU-China Business&Technology Cooperation Fair VIII« in B2B sestankov.

Arhiv: Poslovanje evropskih podjetij na Kitajskem

Direktorje slovenskih podjetij, ki imajo svoje poslovne enote ali predstavništva na Kitajskem, vljudno vabimo na interaktivno srečanje, ki ga organiziramo ob obisku predsednika EUCCC – EU gospodarske zbornice na Kitajskem - Davida Cucina z vodilnima sodelavcema, zadolženima za področje avtomobilskih komponent in logistike, v Sloveniji. Srečanje bo v petek, 4. oktobra 2013, v Poslovni oazi Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva ulica 13, Ljubljana. Ura srečanja je trenutno še v usklajevanju in jo bomo javili naknadno. Delovni jezik srečanja bo angleščina.

Arhiv: Srečanje s častnima konzuloma RS v Kanadi

V okviru priprav na obisk slovenske gospodarske delegacije v Kanadi vabimo vse zainteresirane predstavnike slovenskega gospodarstva na predstavitev možnosti za gospodarsko in trgovinsko sodelovanje s to državo. Na poslovnem dogodku, ki bo v prostorih GZS v torek, 24. septembra, med 9.00 in 11.00 v dvorani E v medetaži, bodo predstavljeni pogledi in izkušnje obeh gostov iz Kanade, svojo prisotnost na dogodku pa so napovedali tudi predstavniki Veleposlaništva Kanade iz Budimpešte.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: Nigerija

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.