Novice


Arhiv: S Cucinom o kitajskem gospodarstvu

Predsednik Evropske gospodarske zbornice na Kitajskem (EUCCC), Davide Cucino, je na podlagi izsledkov raziskave, ki je bila nedavno narejena med evropskimi podjetji, delujočimi na kitajskem trgu, predstavil aktualne razmere kitajskega poslovnega in investicijskega okolja.

Arhiv: Dnevi energije Gradec 2014

V avstrijskem Gradcu se bosta 15. in 16. januarja 2014 odvijala dva posredniška dogodka, ki bosta podjetjem omogočila sestanke s številnimi potencialnimi partnerji. Prvega dne (15. januarja) bosta v ospredju biomasa in bioenergija, dan zatem (16. januarja) pa sledi poglobljena razprava o energetsko učinkoviti gradnji. Oba dogodka ter konferenca in sejem bodo na Messecongressu v Gradcu.

Arhiv: Možnosti poslovnega sodelovanja ter naložb na Kubi

Možnosti sodelovanja ter naložb na Kubi torek, 15. oktober 2013 ob 10. uri, dvorana B (1. nadstropje), GZS

Arhiv: Jesensko GZS mreženje

Tokratna izvedba z naslovom »JESENSKO GZS MREŽENJE« se bo odvijala v torek, 22. oktobra 2013, v prostorih GZS v Ljubljani (dvorana B, 1. nadstropje) od 10. ure dalje. Za bilateralne pogovore bodo na voljo štirje predstavniki podjetij in organizacij. Kratek opis njihovih aktivnosti je v priponki.

Arhiv: Izvoz hrane in pijače v Hong Kong in na Kitajsko

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija in s Hong Kong Trade Development Council (HKTDC) 5. novembra 2013 organizira delavnico za slovenska podjetja na temo “ Priložnosti za izvoz prehrambenih izdelkov in pijač v Hong Kong in na Kitajsko”.

Arhiv: Po posle v Indonezijo

Dvestopetdesetmilijonski indonezijski trg, po številu prebivalcev četrti največji na svetu, bo letos zabeležil 6,3-odstotno gospodarsko rast na letni ravni in leta 2015 postal del enotnega gospodarskega trga ASEAN držav.

Arhiv: Ustanovljen Slovensko - indijski poslovni svet

Arhiv: Nove priložnosti v Italiji

Gospodarska zbornica Slovenije je v petek, 27. septembra 2013, organizirala srečanje slovenskih podjetij s predstavniki Veleposlaništva RS v Rimu, Gospodarskega urada v Milanu ter organizatorjev nekaterih poslovnih dogodkov, ki se bodo do konca leta odvijali v italijanskem Milanu.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Belorusijo

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in Ministrstvom za zunanje zadeve od 11. do 13. decembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Belorusijo, Minsk. Z gospodarsko delegacijo, ki bo potekala v času zasedanja meddržavne mešane komisije v Minsku, želimo spodbuditi oziroma okrepiti poslovne stike med slovenskimi in beloruskimi podjetji.

Arhiv: Matching 2013 & Forum Agenti Milano

Z željo, da bi vam predstavili dva poslovna dogodka v Milanu, ki vam lahko pomagata vzpostaviti nove poslovne kontakte in priložnosti pri poslovanju z Italijo ter tudi širšo evropsko in svetovno regijo, vas vabimo, da se nam pridružite v petek 27. septembra 2013, ob 10.00 na Gospodarski zbornici Slovenije v Ljubljani, Dimičeva ul. 13, Sejna soba C, 1. nadstropje.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.