Novice


Arhiv: Obisk delegacije iz Vladimirske pokrajine (Rusija)

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom Ruske federacije v Sloveniji in Slovensko – ruskim poslovnim svetom v sredo, 18. decembra 2013, ob 12.30 na GZS organizira poslovno srečanje ob obisku delegacije iz Vladimirske pokrajine pod vodstvom guvernerke Svetlane Orlove.

Arhiv: Srečanje Slovensko - ukrajinskega poslovnega sveta

Slovensko – ukrajinski poslovni svet vabi člane na delovno srečanje, ki bo v ponedeljek, 2. decembra 2013, ob 13. uri na Gospodarski zbornici Slovenije (dvorana C – 1. nadstropje GZS).

Arhiv: Obisk sejma LOGITRANS 2013 v Carigradu

Med 21. in 24. novembom se je na poslovnem obisku v turškem Carigradu mudila 30-članska poslovna delegacija slovenskih transportnih in logističnih podjetij. Delegacija v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije in agencije SPIRIT je obiskala sejem LOGITRANS, ki se v zadnjih letih vse bolj uveljavlja kot pomembno poslovno in strokovno srečanje transportno-logističnih podjetij s ciljem poslovanja v Turčiji oziroma Turčiji bližnjih trgih.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: ESTONIJA

ESTONIJA GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, Poslovna oaza (7. nad.) torek, 26. november 2013 ob 9.30

Arhiv: Uspešen obisk slovenskih podjetij v Kanadi

Dvajset predstavnikov štirinajstih slovenskih podjetij se je v času poslovnega obiska srečalo s približno sedemdesetimi kanadskimi gospodarstveniki. Uspešna navezava stikov naj bi po mnenju mnogih lahko prerasla tudi v konkretno sodelovanje ter izvedbo načrtovanih poslov.

Arhiv: Nadzor mednarodne trgovine

Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirata seminar Nadzor mednarodne trgovine, ki bo v sredo, 27. novembra 2013, ob 9.00 v dvorani C (1. nadstropje) na GZS, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana.

Arhiv: Obzorje 2020: Nova paradigma za evropske raziskave

Vljudno vas vabimo na uradno predstavitev novega programa za raziskave in inovacije, Obzorje 2020.

Arhiv: Šola marketinga

Društvo za marketing Slovenije (DMS) vabi v četrtek, 28. novembra 2013, na Šolo marketinga. Dogodek, ki bo med 14. in 17. uro v Ljubljani, je namenjen vsem, ki želite razumeti abecedo marketinga: bodisi ste mlado, rastoče podjetje, podjetniki, start-upi, visokotehnološka, razvojna podjetja bodisi pričenjate z delom v marketinških oddelkih.

Arhiv: O sodelovanju Kitajske s Centralno in Vzhodno Evropo

V torek, 26. novembra 2013, bo v Bukarešti II. Vrh gospodarskega sodelovanja med Kitajsko in Centralno ter Vzhodno Evropo. Namen srečanja je postavitev okvirov za dialog o skupnih gospodarskih interesih.

Arhiv: Slovenci uspešni tudi v Hong Kongu in na Kitajskem

delavnici »Izvoz hrane in pijače v Hong Kong in na Kitajsko«, ki ga je 5. novembra 2013 v okviru programa Go International Slovenia organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju s HKTDC (Hong Kong Trade Development Council) ter Javno agencijo Spirit Slovenija, so govorniki delili svoje izkušnje in predstavili primere dobrih praks pri izvozu prehrambenih izdelkov in pijač na obravnavana trga. Udeležilo se ga je preko 70 slovenskih gospodarstvenikov.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.