Mediji

Arhiv: Ključno vprašanje: kdo ima koristi od GZS, kdo pa plača?

V četrtek, 16. aprila je časnik Finance izjemno veliko pozornosti posvetil vprašanju, ali bosta Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in Obrtno podjetniška zbornica Slovenije (OZS) ponovno lobirali za obvezno članstvo v zbornicah. Že sama informacija o tem, še bolj pa komentarji, ki so jih v Financah objavili, so sprožili vrsto vprašanj in tudi začudenj, tako med člani GZS kot tudi v širši javnosti. Več informacij je v prilogi.

Arhiv: 15. aprila je na 2. konferenci MSP za mala in srednja podjetja s sloganom Več kisika podjetniškemu ognju, priznanje

Priznanje Pomladni veter, ki ga enkrat letno podeljuje GZS Podjetniško trgovska zbornica posameznikom, podjetjem in drugim organizacijam za njihov pomemben prispevek pri spodbujanju podjetništva in zdravega podjetniškega okolja v Sloveniji je nagrajenki slovesno izročil predsednik vlade Miro Cerar.

Arhiv: Malo gospodarstvo za več kisika podjetniškemu ognju

Arhiv: Malo gospodarstvo za več kisika podjetniškemu ognju

Ljubljana, 15. aprila 2015 – Prek 100 gospodarstvenikov je na današnji 2. konferenci MSP za mala in srednja podjetja v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije - Podjetniško trgovske zbornice (GZS-PTZ) razpravljalo o lažjem dostopu do virov financiranja, davčnih blagajnah, pa tudi o učinkovitejšem izobraževanju podjetnikov. V okviru konference je potekalo tudi poslovno informativno B2B srečanje z avstrijskimi trgovskimi agenti na temo internacionalizacija poslovanja MSP. Podeljeno je bilo priznanje Pomladni veter.

Arhiv: Češki in slovenski gospodarstveniki s predsednikoma vlad o krepitvi sodelovanja

Ljubljana, 13. aprila 2015 – Ob priložnosti obiska predsednika vlade Češke republike, Bohuslava Sobotke, v Sloveniji, je na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) potekal češko-slovenski poslovni forum. Slovenske in češke gospodarstvenike sta nagovorila tudi predsednika obeh vlad.

Arhiv: Obisk češke gospodarske delegacije v Sloveniji in češko-slovenski poslovni forum

Slovenijo bo obiskal predsednik vlade Češke republike, Bohuslav Sobotka. Spremljala ga bo manjša delegacija čeških gospodarstvenikov, ki želijo obisk izkoristiti za navezavo novih poslovnih stikov s slovenskimi potencialnimi partnerji.

Arhiv: SOEK: nova večfrekvenčna dražba šele po pripravi strategije razvoja širokopasovnih omrežij ob upoštevanju potreb operaterjev

Operaterji elektronskih komunikacij: nova večfrekvenčna dražba šele po pripravi strategije razvoja širokopasovnih omrežij ob upoštevanju potreb operaterjev

Arhiv: Na MGRT z ministrom Počivalškom predvsem o problematiki gradbeništva

Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije ob koncu delovnega srečanja s predstavniki Gospodarske zbornice Slovenije, ki je potekalo na MGRT 8. aprila 2015.

Arhiv: Še teden dni je do 2. Konference MSP za mala in srednja podjetja

Vsebinska rdeča nit: VEČ KISIKA PODJETNIŠKEMU OGNJU

Arhiv: Dubajski radar zaznava tudi slovenske proizvode

Arhiv: Dubajski radar zaznava tudi slovenske proizvode

V organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) se v ZAE mudi delegacija enajstih slovenskih podjetij iz različnih gospodarskih panog. Slovenska podjetja so se danes predstavila dubajskim gospodarstvenikom.

Arhiv: Slovenska podjetja na obisku v ZAE zadovoljna

V organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) se v ZAE mudi delegacija enajstih slovenskih podjetij iz različnih gospodarskih panog. Gospodarstveniki so se včeraj udeležili poslovnega foruma v Abu Dhabiju, danes se bodo gospodarskega foruma v Dubaju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.