Novice


Arhiv: Mreženje z ameriškimi podjetji

Veleposlaništvo ZDA iz Zagreba vabi zainteresirana slovenska podjetja k udeležbi vse, ki iščejo poslovne kontakte v regiji.

Arhiv: Strokovni seminar: Napotitev delavcev v Avstrijo

Na Gospodarski zbornici Slovenije smo v petek (6. oktobra 2017) že tretjič v letošnjem letu, pripravili strokovni seminar na temo napotitev delavcev v Avstrijo. Tokratna izvedba seminarja je bila izvedena v sodelovanju z Gospodarsko zvezo v Celovcu, pisarno LietinerLeitner, odvetniško pisarni Blaž Pate ter odvetniško pisarno Grilc Vovk Škof v Celovcu.

Arhiv: Začela se je NOVA ZUNANJETRGOVINSKA ŠOLA na CPU

Arhiv: Srečanje s potencialnimi kupci idustrijskih izdelkov iz Severne Evrope

Se želite srečati s potencialnimi kupci idustrijskih izdelkov iz Severne Evrope? Če je odgovor pritrdilen, vas vabimo, da si v nadaljevanju preberete zbrana poslovna povpraševanja, ki jih navajamo v izvirnem, angleškem jeziku:

Arhiv: »Bodite izvirni!« svetuje Sam Parker (LinkedIn)

Arhiv: Dan Latinske Amerike

Arhiv: CEMP na MOS-u o mednarodnih dobaviteljskih verigah

Na letošnjem celjskem sejmu smo internacionalizacijske izzive poiskali kar doma. CEMP (Center za mednarodno poslovanje pri GZS) v okviru sejemskega dogajanja tokrat organiziral poslovni dogodek na temo možnosti in priložnosti za vključevanje malih in srednje velikih podjetij v dobaviteljske verige večjih, mednarodno pozicioniranih podjetij in sistemov.

Arhiv: NOVA ZUNANJETRGOVINSKA ŠOLA CPU

Program prinaša številna nova znanja in veščine, kjer bodo kandidati poleg strokovno praktičnega dela spoznali tudi primere dobrih praks z najvidnejšimi posamezniki slovenskega gospodarstva. Začetek: 3. oktober 2017.

Arhiv: Vabljeni na jesenske azijske nabavne sejme

Izkoristite B2B sestanke in ugodnosti za poslovne kupce v 11. - 15. oktobra v Džakarti in 9. do 12. novembra v Karačiju

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.