Novice


Arhiv: »Bodite izvirni!« svetuje Sam Parker (LinkedIn)

Arhiv: Dan Latinske Amerike

Arhiv: CEMP na MOS-u o mednarodnih dobaviteljskih verigah

Na letošnjem celjskem sejmu smo internacionalizacijske izzive poiskali kar doma. CEMP (Center za mednarodno poslovanje pri GZS) v okviru sejemskega dogajanja tokrat organiziral poslovni dogodek na temo možnosti in priložnosti za vključevanje malih in srednje velikih podjetij v dobaviteljske verige večjih, mednarodno pozicioniranih podjetij in sistemov.

Arhiv: EXPEDIRE: Postanimo del rešitve za podjetja

V torek, 5. septembra 2017, smo na Gospodarski zbornici Slovenije v okviru projekta EXPEDIRE organizirali brezplačno delavnico »Učinkovita predstavitev potencialnemu partnerju«, ki jo je vodila mag. Marjana Majerič, strokovnjakinje za finančno poslovanje ter mentorice in svetovalke pri podpori podjetjem v procesu pridobivanja tveganega kapitala oz. finančnih virov v fazi rasti podjetja.

Arhiv: NOVA ZUNANJETRGOVINSKA ŠOLA CPU

Program prinaša številna nova znanja in veščine, kjer bodo kandidati poleg strokovno praktičnega dela spoznali tudi primere dobrih praks z najvidnejšimi posamezniki slovenskega gospodarstva. Začetek: 3. oktober 2017.

Arhiv: Vabljeni na jesenske azijske nabavne sejme

Izkoristite B2B sestanke in ugodnosti za poslovne kupce v 11. - 15. oktobra v Džakarti in 9. do 12. novembra v Karačiju

Arhiv: Učinkovita predstavitev potencialnemu partnerju

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) organizira delavnico Učinkovita predstavitev potencialnemu partnerju.

Arhiv: Učinkovito komuniciranje s potencialnim avstrijskim partnerjem in poslovna srečanja

23. avgusta 2017 Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) organizira delavnico Učinkovito komuniciranje s potencialnim avstrijskim partnerjem in poslovna srečanja.

Arhiv: MREŽENJE NA BRDU V OKVIRU PROJEKTA EXPEDIRE

Gospodarska zbornica Slovenije organizira v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) informativno-poslovni dogodek za podjetja.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.