Novice


Arhiv: Uspešen nastop slovenskih podjetij na srečanju z italijanskimi agenti

Na sejmišču Fiera RhO v Milanu je med 23. in 25. novembrom potekal poslovni dogodek Forum Agenti Milano 2017 .

Arhiv: EXPEDIRE: Oblikovanje ponudbe za mednarodno okolje

EXPEDIRE projektna ekipa vas vljudno vabi na delavnico pod vodstvom Aleša Hrovata, Direktorja prodaje na trge zahodne Evrope v podjetju Gorenje, d.d..

Arhiv: 25th Anniversary of Indonesia – Slovenia Bilateral Relations: Ways Forward

Veleposlaništvo Indonezije z Dunaja, vabi na dogodek: “25th Anniversary of Indonesia – Slovenia Bilateral Relations: Ways Forward”, ki bo 29/11/2017 na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani.

Arhiv: Predstavitev poslovnih priložnosti v Moldaviji

Gospodarska zbornica Slovenije je v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Moldavije v petek, 10. novembra 2017, organizirala predstavitev »Kako uspešno poslovati v Moldaviji«.

Arhiv: Zakon o ameriških sankcijah proti Rusiji, Iranu in Severni Koreji

Ministrstvo za zunanje zadeve ZDA je 31. oktobra 2017 objavilo smernice o izvajanju določb o energetskih sankcijah proti Ruski federaciji v okviru Zakona o sankcijah proti Ruski federaciji, Iranu in Severni Koreji.

Arhiv: ONLINE ATTESTATION INFORMATION FOR THE COMPANIES IN SLOVENIA

Koristne informacije za člane Gospodrske zbornice Slovenije

Arhiv: Predstavitev Slovenske hiše na ZOI v Južni Koreji

Poleg promocije slovenskega športa, kulture, turizma in kulinarike je to lahko tudi idealna priložnost za slovenska podjetja, ki se želijo predstaviti ne samo korejskim, ampak tudi ostalim tujim potencialnim kupcem, uvoznikom, poslovnim partnerjem in širši javnosti.

Arhiv: Obisk mladih poslovnežev iz Turčije

Slovenijo je obiskala skupina 17 poslovnežev, članov Združenja mladih poslovnežev turške Egejska regije - EGIAD. Gre za asociacijo, ki je po svojih vrednotah in viziji sorodna tudi pri nas delujočima YES in CEED Slovenia.

Arhiv: Predstavitev razvojnih projektov UNIDO v BiH Slovenskim podjetjem

V organizaciji CEMP, UNIDO in MGRT smo 25.10.2017 pripravili srečanje z BiH podjetji vključenimi v program razvojne pomoči UNIDO na področju čistejše in učinkovitejše proizvodnje

Arhiv: Novi posli na Poljskem za Slovenske agroživilce

V okviru obiska je delegacija prvi dan obiskala mesto Parczew na jugovzhodu Poljske kjer se je udeležila svečane otvoritve nove proizvodne linije v podjetju Wytwornia Octu i Musztardy katerega lastnik je uspešen slovenski poslovnež g. Matej Hojnik, ki je hkrati tudi lastnik podjetja Apis Vita v Hočah pri Mariboru in predsednik slovensko poljskega poslovnega kluba Triglav Rysy. Dogodka v Parczewu so se udeležili tudi predstavniki nekaterih lokalnih trgovcev in distributerjev s katerimi so naši gospodarstveniki opravili poslovne pogovore.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.