Novice


Arhiv: Predstavitev poslovnih priložnosti in dogodkov ob nastopu Slovenije na razstavi EXPO Milano 2015

Predstavitev bo v petek, 17. aprila 2015, ob 13.30 v dvorani A, GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE, Dimičeva 13, Ljubljana. Slovenija na Expu – STALNA RAZSTAVA, REGIJSKE IN PARTNERSKE PREDSTAVITVE, Jerneja Lampret, generalna komisarka Sekcije RS za EXPO Milano 2015.

Arhiv: Poslovna delegacija s Kosova

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z NLB in Euro Alliance Consulting iz Prištine 21. aprila 2015 na GZS organizira obisk delegacije kosovskih poslovnežev.

Arhiv: Gospodarska delegacija na Madžarsko

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Budimpešti in Zbornico za trgovino in industrijo Županije Hajdu – Bihar organizira poslovno delegacijo v Debrecen od 21. do 22. maja 2015. V okviru dvodnevne delegacije bo za udeležence organiziran poslovni forum s poudarkom na B2B sestankih in obisk tehnološkega parka.

Arhiv: B2B srečanja z avstrijskimi trgovskimi agenti

Arhiv: EXPO MILANO 2015

Arhiv: MBA for a Day

Poslovna šola IEDC Bled v partnerstvu z Gospodarsko zbornico Slovenije 26. marca 2015 organizira brezplačno predavanje, ki ga bo vodil vrhunski predavatelj prof. Joe Pons z naslovom Razvoj menedžerskih sposobnosti: Trženje inovativnih izdelkov. Število mest je omejeno.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.