Novice


Arhiv: Novo poslovno povpraševanje

Spoštovani, objavili smo novo povpraševanje iz tujine.

Arhiv: »Bodite izvirni!« svetuje Sam Parker (LinkedIn)

Arhiv: Dan Latinske Amerike

Arhiv: MREŽENJE NA BRDU V OKVIRU PROJEKTA EXPEDIRE

Gospodarska zbornica Slovenije organizira v sodelovanju s partnerji projekta EXPEDIRE (Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija – Avstrija) informativno-poslovni dogodek za podjetja.

Arhiv: V A B I L O: povezujemo slovenska in avstrijska podjetja

Spoštovani, v sklopu projekta EXPEDIRE, ki smo ga na GZS začeli 1. aprila 2017, nudimo podporo mikro, malim in srednje velikim podjetjem pri njihovih prvih korakih na tuji trg, prav tako pa tistim, ki so le-te že osvojili in iščejo nove potencialne partnerje. Če želite izkoristiti to priložnost, vas vljudno vabimo k sodelovanju.

Arhiv: Subvencionirana udeležba: Sejem prehrane in prehranskih sestavin IFEX Philippines 2017

Arhiv: Subvencionirana udeležba: Sejem prehrane in prehranskih sestavin IFEX Philippines 2017

Vljudno vabljeni, da se predstavite na mednarodnem sejmu prehrane in prehranskih sestavin IFEX Philippines 2017. Dvanajst podjetij iz EU ima možnost predstavitve na evropskem paviljonu. Kliknite za več informacij.

Arhiv: Mednarodni dan trgovskih zastopnikov in srečanje članov CDH, München, Nemčija

V sredo, 23. novembra 2016 organizira Bavarsko združenje trgovskih zastopnikov (CDH) Mednarodni dan trgovskih zastopnikov in srečanje članov CDH v Münchnu. Srečanje je namenjeno tudi proizvajalcem in ostalim zainteresiranim.

Arhiv: Poznate našo Knjižno polico Go international?

Arhiv: Poznate našo Knjižno polico Go international?

Predstavljamo vam Knjižno polico Go International: "naša zakladnica znanja za vašo uporabo".

Arhiv: Francosko podjetje BOUYGUES CONSTRUCTION odpira možnosti za sodelovanje

Arhiv: Francosko podjetje BOUYGUES CONSTRUCTION odpira možnosti za sodelovanje

Francosko podjetje BOUYGUES Construction vabi inovativna start-up podjetja na razpis »future office«. Prijave potekajo do 5. septembra 2016.

Arhiv: Konferenca: Izkušnje organov za ugotavljanje skladnosti (priglašenih organov) v EU in Sloveniji

Slovenski institut za kakovost in meroslovje vas vljudno vabi na mednarodno konferenco Izkušnje organov za ugotavljanje skladnosti (priglašenih organov) v EU in Sloveniji, ki bo potekala 19. aprila 2016 na Zavodu za gradbeništvo (ZAG). Večina slovenskih podjetij je izvozno usmerjenih ter želi svoje proizvode prodajati tudi na tujih trgih. Za uspešno prodajo je potrebno dosledno upoštevati veljavne tehnične predpise posameznih držav. Eden zanimivejših trgov, ki se ponaša s svojo specifično tehnično zakonodajo, je gotovo ruski. Pridobili boste informacije, ki so ključne pri zagotavljanju in vzpostavljanju pogojev za prost pretok blaga znotraj celotne novo nastajajoče Evrazijske gospodarske unije.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.