Novice


Arhiv: Hrvaško podjetje išče dobavitelje hrane, pijač in potrošnega materiala

Hrvaško podjetje LIBURNIA RIVIERA HOTELI d.d. išče preko javnega poziva dobavitelje hrane, pijač in potrošnega materiala za svoje hotele na Hrvaškem in v Sloveniji.

Arhiv: Poslovna sektorska delegacija pekovskih podjetij v Emilio Romagno in na EXPO Milano

Ljubljana, 26. oktober 2015 - Delegacija 8 predstavnikov pekovskih podjetij in ostalih povezanih dejavnosti se je udeležila tridnevnega strokovnega obiska regije Emilia Romagna in EXPO Milano 2015. Delegacijo so organizirali Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) in SPIRIT Slovenija v sodelovanju z regijo Emilia Romagna in ICE Ljubljana.

Arhiv: Slovensko beloruski poslovni forum v Mariboru

V Mariboru bo od 23. do 25. septembra 2015 potekal Slovensko beloruski poslovni forum.

Arhiv: 2. Indijsko – centralno evropski forum

Federacija indijskih gospodarskih zbornic (FICCI) v sodelovanju z indijskim ministrstvom za zunanje zadeve organizira 2. Indijsko – centralno evropski forum, ki bo 5. in 6. oktobra 2015 v Bangaloru.

Arhiv: Srečanja na sejmu POLAGRA FOOD na Poljskem

Poljska agencija za razvoj podjetništva (PARP) obvešča zainteresirana tuja podjetja, da bo 22. septembra 2015 v okviru mednarodnega sejma POLAGRA FOOD v Poznanu na Poljskem potekal že peti B2B poslovni dogodek.

Arhiv: Tuje poslovne priložnosti na MOS-u

Slovenski poslovni javnosti se bodo v okviru letošnjega Mednarodnega sejma obrti in podjetništva, ki bo v organizaciji Celjskega sejma d.d. potekal v Celju med 8. in 13. septembrom 2015, med drugim predstavila podjetja iz Kitajske, Srbije, Vojvodine, Hrvaške, Velike Britanije, Tajvana, Indije, Turčije, Madžarske, Brazilije in Italije.

Arhiv: Iščete kontakte s kitajskimi poslovneži?

V sklopu 48. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti bodo v sredo, 9. septembra 2015, med 11. in 14. uro na celjskem sejmišču v dvorani A organizirani individualni poslovni pogovori z okoli 70 kitajskimi podjetji.

Arhiv: Ameriška vlada išče slovenske dobavitelje in ponudnike storitev

Ameriška vlada 21. in 22. aprila 2015 vabi predstavnike slovenskih podjetij na informativne sestanke glede možnosti vključevanja v sistem dobaviteljev (Single Face to Industry system), ki bo izbranim podjetjem omogočal izvedbo poslov po celem svetu.

Arhiv: Predstavitev poslovnih priložnosti in dogodkov ob nastopu Slovenije na razstavi EXPO Milano 2015

Predstavitev bo v petek, 17. aprila 2015, ob 13.30 v dvorani A, GOSPODARSKA ZBORNICA SLOVENIJE, Dimičeva 13, Ljubljana. Slovenija na Expu – STALNA RAZSTAVA, REGIJSKE IN PARTNERSKE PREDSTAVITVE, Jerneja Lampret, generalna komisarka Sekcije RS za EXPO Milano 2015.

Arhiv: Poslovna delegacija s Kosova

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) v sodelovanju z NLB in Euro Alliance Consulting iz Prištine 21. aprila 2015 na GZS organizira obisk delegacije kosovskih poslovnežev.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.