Mediji

Arhiv: Natura 2000 za Slovenijo ni problem, če skupaj z Evropsko komisijo zagotovi gospodarne pogoje za njeno izvajanje.

Zaključki, povzetki, predstavitve posveta GZS, 9.3.32015 - Natura 2000 - ovira ali priložnost za razvoj ?

Arhiv: V ZAE velike možnosti za sodelovanje

V okviru Poslovnih stikov na GZS je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) danes pripravila srečanje s Clemensom Pongratzem, lastnikom in izvršnim direktorjem Arabian Business Solutions s sedežem v Dubaju. Udeleženci so razpravljali tem, kako izkoristiti potencial ZAE trga in biti uspešnejši od konkurence, o prvih korakih vstopa na ta trg, identifikaciji pravih poslovnih partnerjev ter načinih učinkovitega vzdrževanja in širjenja kontaktov s kupci v ZAE.

Arhiv: Natura 2000 – sama po sebi ni problem, če se odpravijo administrativni pristopi za njeno izvajanje

Arhiv: Natura 2000 – sama po sebi ni problem, če se odpravijo administrativni pristopi za njeno izvajanje

»Natura 2000, ki je eden od režimov za varovanje narave v Sloveniji, sama po sebi ne bi bila problem, če bi bila poleg EU Direktive o pticah in habitatih skladna tudi z ostalimi EU direktivami in ukrepiSlovenije za doseganje podnebnih in drugih razvojnih ciljev do leta 2020«, so sestrinjali udeleženci posveta na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS).

Arhiv: GZS: Strateška skupina predstavnikov podjetij v tuji lasti

V kratkem bo na GZS ustanovljena strateška skupina predstavnikov podjetij v tuji lasti. Namen te skupine bo s svojimi izkušnjami deliti dobre prakse in predlagati spremembe za izboljšanje poslovnega okolja v Sloveniji.

Arhiv: Podeljene Nagrade GZS za gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2014

Arhiv: Podeljene Nagrade GZS za gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2014

Ljubljana, 4. marca 2015 - GZS je danes že 47. podelila Nagrade za gospodarske in podjetniške dosežke kot priznanje tistim gospodarstvenikom, ki že vrsto let uspešno vodijo svoja podjetja. Letošnjih nagrajencev je 8, iz 7 podjetij, prihajajo pa iz šestih regij in šestih panog.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.