Mediji

Arhiv: Znani prejemniki priznanj za najboljše inovacije regije Posavje za leto 2016

Krško, 6. junija 2016 - GZS Območna zbornica Posavje, Krško je letos že nagradila najboljše inovacije v regiji. Podelila je 2 zlati, 5 srebrnih, tri 3 bronasta priznanja. Najbolje ocenjeni inovaciji bosta kandidirale za priznanja na nacionalni ravni, ki bodo podeljena v okviru Dneva inovativnosti 21. septembra.

Arhiv: Slovenski in kosovski gospodarstveniki s predsednikoma držav na poslovnem forumu

100 slovenskih in kosovskih gospodarstvenikov in predstavnikov institucij se je srečalo na današnjem poslovnem forumu ob priložnosti uradnega obiska predsednika Republike Kosovo Hashima Thaçija v Sloveniji. Udeležence sta nagovorila predsednik Borut Pahor in predsednik Hashim Thaçi, ki se je vpisal tudi v knjigo častnih gostov GZS. Poslovni dogodek so organizirali Gospodarska zbornica Slovenije (GZS), Javna Agencija SPIRIT Slovenija ter EAC Slovenski poslovni klub Priština.

Arhiv: Inovacije študentov ponovno pritegnile pozornost občinstva

Ljubljana, Nova Gorica, 1. junij 2016 – GZS-Zbornica kmetijskih in živilskih podjetij (GZSZKŽP) je na 16. Vrhu kmetijskih in živilskih podjetij že osmo leto zapored razglasila zmagovalce tekmovanja ECOTROPHELIA Slovenija. Na letošnjem tekmovanju se je pomerilo 6 ekip študentov, zmagovalec pa je postal sladoled Ajdova dekl'ca z okusom ajde in kislega mleka.

Arhiv: Doslej 5 regionalnih podelitev priznanj za najboljše inovacije – Slovenija nagradila 24 zlatih regionalnih priznanj

V savinjsko-šaleški, severno primorski, gorenjski, celjski ter koroški regiji so območne in regionalne gospodarske zbornice že proglasile najboljše inovacije in inovatorje ter jim podelile priznanja.

Arhiv: Zavzemamo se za konkurenčno krožno gospodarstvo

120 strokovnjakov s področja varstva okolja je na današnjem Okoljskem dnevu gospodarstva razpravljalo o dobrih praksah na področju ravnanja z odpadki v luči najnovejšega svežnja EU ukrepov za prehod v krožno gospodarstvo. Dogodek v počastitev svetovnega dne varstva okolja je organizirala Gospodarska zbornica Slovenije (GZS).

Arhiv: Podeljena priznanja najboljšim koroškim inovacijam 2016

OZ za Koroško je najbolj inovativnim v koroški regiji danes podelila 5 zlatih, 3 srebrna, 1 bronasto priznanje in 2 diplome.

Arhiv: Že šestnajstič podeljena priznanja inovativnim podjetjem, inovatorjem v podjetjih ter samostojnim inovatorjem v celjski regiji

Regionalna gospodarska zbornica Celje je najbolj inovativnim v celjski regiji danes podelila 5 zlatih, 4 srebrna, 4 bronasta priznanja in 3 diplome. Na izboru je s 16 inovacijami sodelovalo 49 inovatorjev iz 11 podjetij.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.