Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija iz Kitajske

Ob obisku podpredsednika vlade LR Kitajske s 136-člansko delegacijo predsednikov in generalnih direktorjev izbranih kitajskih podjetij v Sloveniji, vas Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Ministrstvo za zunanje zadeve, Ministrstvo za finance, Ministrstvo za infrastrukturo in prostor vljudno vabijo na dogodek "Slovensko – kitajski poslovni forum".

Arhiv: Predstavitev Poslovne cone Monošter (Madžarska)

Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Generalnim konzulatom Republike Slovenije v Monoštru in Občino Monošter pripravlja poslovno konferenco z naslovom »Poslovna cona Monošter, neizkoriščena priložnost za slovenska podjetja«. Konferenca bo v sredo, 26. novembra 2014, na Gospodarski zbornici Slovenije, dvorana F (medetaža).

Arhiv: Srečanja podjetij na Energy Days Graz 2015

V okviru strokovnega sejma HÄUSLBAUMESSE se bo v četrtek, 15. januarja 2015, med 14. in 18. uro na sejmišču v Gradcu (Avstrija) odvijal dogodekENERGY DAYS GRAZ 2015.

Arhiv: Jordanija: zgrabite poslovne priložnosti!

Ljubljana, 7. november 2014 - O poslovnih priložnostih za slovenska podjetja v Jordaniji so na današnjem Poslovnem zajtrku na Gospodarski zbornici Sloveniji (GZS) spregovorili predstavniki Veleposlaništva Hašemitske kraljevine Jordanije z Dunaja in slovenski gospodarstveniki, ki so dnevno vpeti v poslovanje z Jordanijo in trgi v regiji.

Arhiv: Poslovne priložnosti za slovenska podjetja v Avstraliji

Z željo, da bi predstavili možnosti in priložnosti za sodelovanje, izkušnje naših podjetij ter ostale zanimivosti pri poslovanju z Avstralijo, Gospodarska zbornica Slovenijev sodelovanju z Veleposlaništvom RS v Canberri ter častnim konzulom iz Sydneyja Anthonyjem Tomažinom organizira seminar o poslovanju z Avstralijo, ki bo v ponedeljek 24. novembra 2014 ob 10. uri v prostorih restavracije Nebotičnik v Ljubljani, Štefanova ul. 1.

Arhiv: Predstavitev investicijskih priložnosti v Srbiji na GZS

Ljubljana, 6. november 2014 - Na GZS smo v sodelovanju s Srbsko slovenskim poslovnim klubom in Stalno konferenco srbskih mest in občin letos že drugič pripravili predstavitev investicijskega okolja in priložnosti v izbranih srbskih mestih in občinah. Tokrat so se predstavile občine Svilajnac, Novi Bečej, Trstenik, Aleksandrovac, Rekovac, Rakovica (Bg), Smederevo in Sremska Mitrovica.

Arhiv: Bangladeš – priložnosti v energetiki

Ljubljana, 5. november 2014 - Bangladeš bo v naslednjih petih letih namenil dobrih osem milijard dolarjev za razvoj infrastrukture. Na tem področju se odpirajo možnosti za poslovno sodelovanje tudi za slovenska podjetja.

Arhiv: Srečanje s poslovneži iz turškega Iskenderuna

V sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Slovenije v Ankari in Generalnim konzulatom Republike Slovenije v Istanbulu organiziramo obisk turških poslovnežev iz najbolj južne turške province Hatay. Delegacijo 19 poslovnežev iz dejavnosti kovinske industrije, strojegradnje, transporta, gradbeništva in kmetijstva bo vodil častni konzul Republike Slovenije v Iskenderunu Mehmet Fatih Tosyali.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.