Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Poljsko

SPIRIT Slovenija javna agencija, Gospodarska zbornica Slovenije, Veleposlaništvo RS v Varšavi in Poljsko - slovenski poslovni klub Triglav Rysy od 22. do 24. aprila 2015 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo na Poljsko pod vodstvom predsednika Gospodarske zbornice Slovenije mag. Sama Hribarja Miliča.

Arhiv: Konferenca: JUGOVZHODNA EVROPA

Gospodarska zbornica Slovenije, podjetje Enterprise Support in Visoka strokovna šola na Koroškem vas prijazno vabimo na zaključno prireditev projekta SI-K Exportcoop SEE, mednarodno konferenco JUGOVZHODNA EVROPA - Ustvarjanje regionalnih partnerstev, ki bo v četrtek, 12. marca 2015, na Bledu.

Arhiv: O čezmejnem opravljanju storitev v Avstriji

Ljubljana, 27. februar 2015 – Preko sedemdeset podjetji se je danes na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) seznanilo z novostmi in spremembami pri čezmejnem poslovanju v Avstriji. Dogodek je pripravila GZS v sodelovanju s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu in z odvetniško pisarno Grilc Vovk Škof.

Arhiv: AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja

Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, ter prednostih in postopkih ustanavljanja Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z agencijo ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih naložb v Avstriji) prireja v sredo, 19. marca 2015, v Poslovni oazi na GZS poslovno – informacijski seminar.

Arhiv: Slovenija in Srbija še naprej dobri zaveznici

Ljubljana, 20. februarja 2015 – Preko 200 slovenskih in srbskih gospodarstvenikov sta danes v okviru slovensko-srbskega foruma na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) nagovorila predsednika Vlad Slovenije in Srbije. Vpisala sta se tudi v knjigo častnih gostov GZS.

Arhiv: Sprejem ob kitajskem novem letu

Ob letu osorej so se predstavniki slovenske poslovne skupnosti, ki jih vežejo posli s Hong Kongom in Kitajsko, zbrali na sprejemu ob praznovanju kitajskega novega leta.

Arhiv: Poslovni stiki na GZS: ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI

ZDRUŽENI ARABSKI EMIRATI, torek, 10. marec 2015, od 11.30 do 13.00, dvorana B, 1. nadstropje Gost poslovnih stikov na GZS bo CLEMENS PONGRATZ, lastnik in izvršni direktor Arabian Business Solutions, s sedežem v Dubaju - podjetja, ki se med drugim ukvarja z izvozom, uvozom in distribucijo izdelkov ter storitev evropskih podjetij na trgih Združenih arabskih emiratov in celotnega Zaliva.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Italijo

Javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT), Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu pozivamo vsa slovenska podjetja, ne glede na panogo ali vrsto izdelkov in storitev, ki jih zanima vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi ali drugimi evropskimi partnerji, da se pridružijo gospodarski delegaciji 13. in 14. marca 2015 v Neapelj.

Arhiv: Na GZS o Baskiji

Ljubljana, 12. februarja 2015 - Udeleženci današnjega dogodka Poslovni stiki na GZS so se seznanili s poslovnim okoljem Baskije ter priložnostmi, ki jih nudi slovenskim podjetjem.

Arhiv: AVSTRIJA - pasti in novosti pri čezmejnem opravljanju storitev

Gospodarska zbornica Slovenije vas v sodelovanju s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu (SZG) in odvetniško pisarno Grilc Vouk Škof vabimo na seminar PASTI IN NOVOSTI PRI ČEZMEJNEM OPRAVLJANJU STORITEV V AVSTRIJI, ki bo v petek, 27. februarja 2015, ob 9. uri na GZS, dvorana A (I nadstropje).

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.