Novice


Arhiv: Kotiranje slovenskih podjetij na hongkonški borzi

V priloženem sporočilu, ki ga je pripravilo predstavništvo Hong Kong Economic and Trade Office iz Berlina, so povzete možnosti pridobivanja svežega kapitala preko instrumenta prve javne ponudbe (IPO) in sekundarne kotacije.

Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Iran

Gospodarska zbornica Slovenije in Slovensko-iranski poslovni klub v sodelovanju z lokalnimi iranskimi gospodarskimi zbornicami in združenji organizira obisk gospodarske delegacije v tri različne iranske gospodarske centre – Teheran, Rasht in Mashhad. Vodja gospodarske delegacije bo predsednik GZS, mag. Samo Hribar-Milič.

Arhiv: Obisk japonske tehnološke agencije NEDO v Sloveniji

V začetku tedna, 5. in 6. junija 2012, so našo državo obiskali predstavniki Japonske agencije za nove energije in razvoj industrijskih tehnologij – NEDO. Agencija za tehnološki razvoj RS (TIA), Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Društvo slovensko-japonskega prijateljstva so za visoke goste ob tej priložnosti pripravili zanimiv program.

Arhiv: Poslovni forum: Francija in Jugovzhodna Evropa

V sodelovanju s francosko nacionalno agencijo za spodbujanje internacionalizacije UBIFRANCE vabimo zainteresirane slovenske podjetnike, da se 5. in 6. julija 2012 udeležijo poslovnega foruma in multilateralnih medpodjetniških srečanj (B2B) v Sofiji.

Arhiv: Srečanje podjetij regije Alpe Adria

V torek, 5. junija 2012, je v Novi Gorici potekalo srečanje podjetij regije Alpe Adria v organizaciji mreže New Alpe Adria Chamber Network oziroma združenja zbornic omenjene regije.

Arhiv: Srečanje z novimi ekonomskimi svetovalci

Vabljeni na SREČANJE Z NOVIMI EKONOMSKIMI SVETOVALCI na Veleposlaništvih RS v Berlinu, Pragi, Londonu, Pekingu in na Dunaju ter s POOBLAŠČENIM MINISTROM v Tokiu, 13. in 14. junij 2012, Gospodarska zbornica Slovenije

Arhiv: Kako poslovati z Veliko Britanijo, 11.6.2012

Slovenijo bo 11. junija 2012 predvidoma z manjšo delegacijo londonskih finančnikov - investitorjev obiskal Alderman David Wootton, župan londonskega Cityja (The Lord Mayor of the City of London).

Arhiv: Srečanje podjetij iz Avstrije, Italije, Hrvaške in Slovenije

Gospodarska zbornica Slovenije in Mestna občina Nova Gorica, vas v sodelovanju z zbornicami mreže New Alpe Adria, vabi na poslovno srečanje podjetij, ki bo 5. junija 2012 v Casinoju Perla v Novi Gorici.

Arhiv: O obnovljivih virih energije v Güssingu

V četrtek, 31. maja 2012, se je sedem predstavnikov slovenskih podjetij s področja obnovljivih virov energije udeležilo mednarodnega srečanja v Güssingu.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.