Novice


Arhiv: Poslovna akademija: izobraževanje z dodano vrednostjo

S 7. majem 2013 se začenja prvi od treh modulov v sklopu Poslovne akademije internacionalizacije.

Arhiv: Delegacija ob obisku ministra v Kazahstan

Vabimo vas k sodelovanju v gospodarski delegaciji ob obisku ministra za zunanje zadeve Karla Erjavca v Kazahstanu, ki bo predvidoma potekal od 12. do 14. junija 2013. Ob tej priložnosti bosta v Astani in Almaty organizirani poslovni konferenci z dvostranskimi srečanji s kazahstanskimi podjetji.

Arhiv: Gorenje objavlja razpis

Arhiv: 2. dan Afrike

Gospodarska zbornica Slovenije organizira v sredo, 8. maja 2013 ob 9. uri v dvorani A (1. nadstropje) 2. dan Afrike.

Arhiv: Denar je, zaupanja ni

Ljubljana, 11. aprila 2013 – Kakšne so možnosti za ponovno vzpostavitev zaupanja med bankami in podjetji v Sloveniji, so se spraševali ugledni domači in tuji govorci na današnji poslovni konferenci na Gospodarski zbornici Slovenije. Dogodek, ki je požel veliko zanimanja med domačimi podjetji, pa tudi finančnimi in drugimi ustanovami, je organiziral Slovensko – ruski poslovni svet v sodelovanju s Sberbank banko.

Arhiv: Indija po Indiji

V začetku januarja so se v podjetju Ferročrtalič International d.o.o. na skupnem srečanju prvič sestali člani januarske vladno gospodarske delegacije v Indijo.

Arhiv: Poslovna akademija internacionalizacije

Ekonomska fakulteta, Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vabijo na »POSLOVNO AKADEMIJO INTERNACIONALIZACIJE«

Arhiv: Webinar: Zaposlovanje tujcev v Italiji

V okviru brezplačnega spletnega seminarja z naslovom »Zaposlovanje tujcev v Italiji«, ki bo 10. aprila 2013, bodo prikazane najpogostejše oblike delovnih dovoljenj, ki se uporabljajo v okviru migracije.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.