Novice


Arhiv: Pogovori z novim veleposlanikom v Švici

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Švicoželimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na švicarskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Francetom Mikšo, ki bo v kratkem nastopil mandat ekonomskega svetovalca na Veleposlaništvu RS v Bernu(veleposlaništvo je pristojno tudi za Liechtenstein). Pogovori se bodo odvijali v sredo, 28. avgusta 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi v I. nadstropju.

Arhiv: Brezplačne letalske vozovnice za izbrane udeležence INDIASOFT 2013

Slovenske razvijalce programske opreme, uporabnike softwarske opreme in IT svetovalna podjetja obveščamo, da se bo v Indiji, v mestu Mumbaj, 28. in 29. novembra 2013 odvijal INDIASOFT 2013 sejem z B2B srečanji na področju informacijske tehnologije. Dogodek sponzorira indijsko državno ministrstvo za trgovino in industrijo.

Arhiv: Okrogla miza o priložnostih in izzivih na indijskem trgu

Okrogla miza »OPPORTUNITIES AND CHALLENGES IN INDIA: What to expect from the EU-India Free Trade Agreement?« Ljubljana, EF, 18. julij 2013 Pridružite se nam na okrogli mizi v četrtek, 18. julija 2013, ob 13:30 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, kjer bomo s predstavniki uspešnih slovenskih podjetij z bogatimi izkušnjami na indijskem trgu (PE-TRA Machines, Gorenje, Panoramic Travel Group in druga), predstavništvom Evropske Komisije in Indijskega veleposlaništva, Gospodarsko zbornico Slovenije, profesorji ter mlado generacijo študentov razpravljali o izzivih na indijskem trgu. Pridružite se nam in spoznajte priložnosti, ki jih bo prinesel pričakovani prostotrgovinski sporazum med EU in Indijo.

Arhiv: Individualni pogovori z v. d. vodje Konzulata RS v Šanghaju

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Kitajsko želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na trgu Kitajske. V ta namen Center za mednarodno poslovanje pri GZS organizira individualne pogovore z Dragom Napotnikom, v. d. vodje Konzulata RS v Šanghaju. Pogovori se bodo odvijali na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v torek, 23. julija 2013, med 9. in 16. uro, v sejni sobi v 5. nadstropju.

Arhiv: Individualni pogovori z novim veleposlanikom v Sarajevu

Pogovori z novim veleposlanikom v Sarajevu se bodo odvijali na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v torek, 23. julija 2013, med 9. in 17. uro, v sejni sobi v 1. nadstropju.

Arhiv: Minister Erjavec za krepitev povezav z Rusijo

Ljubljana, 4. julij 2013 – Slovenija ima veliko priložnosti za razvoj svojega gospodarskega potenciala na tujih trgih, še posebej pa na hitro rastočih trgih, kot je Rusija. To je bil le eden od poudarkov včerajšnjega srečanja podjetij, ki poslujejo na trgu Ruske federacije, z zunanjim ministrom Karlom Erjavcem.

Arhiv: Individualni pogovori z novim veleposlanikom v Kopenhagnu

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Dansko ter ostalimi državami nordijsko-baltske regije (skupina »NB8«) želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na omenjenih trgih. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore s Tonetom Kajzerjem, ki nastopa mandat veleposlanika Republike Slovenije na Danskem (s pristojnostjo za pokrivanje sodelovanja s sedmimi od osmih držav nordijsko-baltske regije). Pogovori bodo na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v torek, 9. julija 2013, med 9. in 17. uro, v sejni sobi v 2. nadstropju.

Arhiv: Individualni pogovori z novim veleposlanikom v Prištini

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Kosovom želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na kosovskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Miljanom Majhnom, ki nastopa mandat veleposlanika Republike Slovenije na Kosovu. Pogovori bodo na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v torek, 9. julija 2013, med 9. in 17. uro, v sejni sobi v 1. nadstropju.

Arhiv: Ravi Chaudhry o poslovanju v Indiji

Sredi junija 2013 je na GZS poslovnem zajtrku na temo Indije spregovoril Ravi Chaudhry, strateški svetovalec mednarodnim podjetjem, poslovnim združenjem in vladam ter predsednik podjetja CeNext Consulting and Investment, India, ki je v svoji karieri opravljal tudi vodilne funkcije v različnih delih indijske korporacije Tata.

Arhiv: Individualni pogovori s konzulom v Carigradu in pooblaščeno ministrico v Ankari

Pogovori bodo na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v četrtek, 27. junija 2013, med 9. in 17. uro, v sejni sobi v 1. nadstropju

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.