Novice


Arhiv: Z novim veleposlanikom o poslovanju v Avstriji

Gospodarska zbornica Slovenije je v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije v torek, 20. avgusta 2013, organizirala individualne pogovore slovenskih gospodarstvenikov z dr. Andrejem Rahtnom, ki bo v kratkem nastopil mandat veleposlanika na Veleposlaništvu RS na Dunaju.

Arhiv: Slovensko - ruska visokotehnološka konferenca

Vljudno vabljeni na prvo slovensko - rusko visokotehnološko konferenco, ki jo v ponedeljek, 2. septembra 2013, na Poslovni šoli IEDC Bled organizira Slovensko-ruski poslovni svet. Dogodek se bo odvijal v nadaljevanju poslovnega dela Strateškega foruma Bled. Osnovni namen konference je predstavitev možnosti za krepitev gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Rusijo na področju visokih tehnologij in potencialov obeh držav na tem področju.

Arhiv: Poslovno srečanje v Turčiji

V okviru evropskega programa podpore internacionalizaciji malih in srednje velikih podjetij »Enterprise Europe Network« vas vabimo, da se 24. in 25. septembra 2013 udeležite “Match4Industry Brokerage Event” v Izmitu (provinca Kocaeli, 130 km vzhodno od Carigrada, ob Marmarskem morju).

Arhiv: Okrogla miza: Madžarska

Center za mednarodno sodelovanje pri GZS in Ministrstvo za zunanje zadeve vljudno vabita na okroglo mizo z naslovom Madžarska, ki bo v sredo, 28. avgusta 2013, ob 9. uri na GZS v dvorani C (I. nadstropje).

Arhiv: Gospodarska delegacija v Mehiko

Javna Agencija SPIRIT Slovenija bo v primeru zadostnega interesa slovenskih podjetij v času od 30. oktobra do 1. novembra 2013 organizirala izhodno gospodarsko delegacijo v Mehiko v okviru katere se bodo podjetja udeležila tridnevnega mednarodnega poslovnega foruma AMERICANALLIA 2013. Dogodek, ki predstavlja najpomembnejši multi sektorski dogodek za mala in srednja podjetja, bo potekal v mestu Guadalajara.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Ukrajino

Javna agencija SPIRIT Slovenija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije od 15. do 17. septembra 2013 organiziramo izhodno gospodarsko delegacijo v Ukrajino, Kijev. Z gospodarsko delegacijo želimo spodbuditi poslovne stike med slovenskimi in ukrajinski podjetji.

Arhiv: Pogovori z novo veleposlanico na Slovaškem

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Slovaško želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na slovaškem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Bernardo Gradišnik, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanice na Veleposlaništvu RS v Bratislavi. Pogovori se bodo odvijali v torek, 10. septembra 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 1 v I. nadstropju.

Arhiv: Delegacija v Vietnam, Mjanmar in na Tajsko

Delegacija malih in srednjih podjetij v VIETNAM, MJANMAR in na TAJSKO (12. – 16. november 2013) Mala in srednja podjetja vabljena k udeležbi v tako imenovani misiji za rast – delegaciji EU podjetij pod vodstvom podpredsednika Evropske komisije, Antonia Tajanija, v Vietnam, Mjanmar in na Tajsko. Za udeležence bo v sklopu obiska organizirana serija B2B srečanj v glavnih poslovnih središčih obravnavanih držav.

Arhiv: Pogovori z novo veleposlanico v Nemčiji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Nemčijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na nemškem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z mag. Marto Kos Marko, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanice na Veleposlaništvu RS v Berlinu. Pogovori se bodo odvijali v četrtek, 29. avgusta 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi v I. nadstropju.

Arhiv: Pogovori z novim veleposlanikom v Avstriji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Avstrijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na avstrijskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z dr. Andrejem Rahtnom, ki bo v kratkem nastopil mandat veleposlanika na Veleposlaništvu RS na Dunaju. Pogovori se bodo odvijali v torek, 20. avgusta 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi v I. nadstropju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.