Novice


Arhiv: Investiranje v Srbiji

Priložnosti in pogoji za poslovno investiranje v srbskih mestih in občinah v četrtek, 12. septembra 2013 ob 9.00 v dvorani C (in B) GZS, Dimičeva 13, Ljubljana V sodelovanju s »Srbsko slovenskim poslovnim klubom Slovenija« pripravljamo poslovno-informativno konferenco in medpodjetniška srečanja na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v srbskih mestih in občinah.

Arhiv: Individualna srečanja s predstavnikom Hong Kong Investa

Poslovneže, ki se zanimajo za poslovne in investicijske priložnosti v Hong Kongu, vabimo, da se udeležijo individualnih srečanj s predstavnikom podjetja Invest Hong Kong, direktorjem za pospeševanja investicij, dr. Wing-Hin Chungom. Srečanja se bodo odvijala v ponedeljek, 16. septembra 2013, med 15. in 18. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 1 v I. nadstropju.

Arhiv: Poslovna srečanja podjetnikov iz nekdanje Jugoslavije

V času evropskega prvenstva v košarki EUROBASKET 2013 organiziramo v Ljubljani redno srečanje predsednikov gospodarskih zbornic iz območja nekdanje Jugoslavije. Ker želimo letošnji osrednji športni dogodek v Sloveniji izkoristiti tudi za mednarodno promocijo slovenskega gospodarstva in navezavo novih poslovnih stikov, smo ob tej priložnosti v goste povabili tudi gospodarstvenike. Poslovni dogodek bo na GZS (Dimičeva 13, Ljubljana), in sicer v petek, 6. septembra 2013, ob 9. uri.

Arhiv: Velika Britanija in Severna Irska: Poiščite tržne niše

Ljubljana, 4. september 2013 – Na današnjem Poslovnem zajtrku na GZS so gospodarstveniki izmenjevali informacije o poslovanju v Veliki Britaniji in na Severnem Irskem, pri čemer sta svoje poglede in izkušnje predstavili častna konzulka Suzanne Hill in mag. Mija Lorbek.

Arhiv: Povezovanje na področju visokih tehnologij

Slovensko - ruski poslovni svet je ob robu Strateškega foruma na Bledu organiziral Slovensko - rusko visokotehnološko konferenco, ki so se je udeležili predstavniki slovenskih visokotehnoloških podjetij in centrov odličnosti, predstavnika ruskega visokotehnološkega grozda medicinskih tehnologij in sklada tveganega kapitala ter drugi.

Arhiv: Ustanovitev Slovensko – ukrajinskega poslovnega sveta

V želji, da bi izkoristili tradicionalno dobre odnose z Ukrajino ter številne priložnosti na tem 45-milijonskem trgu na osnovi pobud podjetij ustanavljamo »Slovensko – ukrajinski poslovni svet«. Ustanovna skupščina poslovnega sveta bo v torek, 10. septembra v dvorani B (1. nadstropje), predvidoma ob 14. uri, ko naj bi Gospodarsko zbornico Slovenije obiskal zunanji minister Ukrajine Leonid Kozhara.

Arhiv: Pogovori z novim veleposlanikom na Nizozemskem

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Nizozemsko želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na nizozemskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Romanom Kirnom, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanika na Veleposlaništvu RS na Nizozemskem. Pogovori se bodo odvijali v torek, 10. septembra 2013, med 9. in 16. uro na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 4 v IV. nadstropju.

Arhiv: Pogovori z novo veleposlanico v Indiji

Z željo po krepitvi gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Indijo želimo od zainteresiranih slovenskih podjetij pridobiti informacije o njihovem poslovanju, načrtih in interesih na indijskem trgu. V ta namen Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve Republike Slovenije organizira individualne pogovore z Darjo Bavdaž Kuret, ki bo v kratkem nastopila mandat veleposlanice na Veleposlaništvu RS v New Delhiju. Pogovori se bodo odvijali v četrtek, 12. septembra 2013, med 10.00 in 17.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, v sejni sobi 1 v I. nadstropju.

Arhiv: Ustanavlja se Slovensko – ukrajinski poslovni svet

Vljudno vabimo na ustanovni sestanek Slovensko – ukrajinskega poslovnega sveta, ki bo v torek, 27. avgusta 2013 ob 14. uri, na Gospodarski zbornici Slovenije (1. nadstropje, dvorana B). Formalna ustanovitev Sveta bo predvidoma 10. septembra ob obisku ukrajinskega zunanjega ministra v Sloveniji.

Arhiv: Poslovni zajtrki na GZS: VB IN S. IRSKA

VELIKA BRITANIJA in SEVERNA IRSKA 4. september 2013, od 9.00 do 10.30 Poslovna oaza / 7. nadstropje na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana Poslovni zajtrk je namenjen druženju in izmenjavi informacij in izkušenj vseh tistih, ki ste na britanskem trgu že prisotni oziroma nanj šele vstopate. Z vami bosta delili izkušnje in »napotke« Suzanne Hill in mag. Mija Lorbek.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.