Novice


Trg BigScience tudi za vas!

MATCHINGDAY UDINE, 31. marec 2023

Obnova Ukrajine: priložnosti za slovenska podjetja

Načrtovane aktivnosti Centra za mednarodno poslovanje na GZS v letu 2024 - Go International Slovenia

Vabimo vas, da si ogledate načrtovane aktivnosti na tujih trgih, ki jih za l. 2024 pripravlja Center za mednarodno poslovanje na GZS. Veseli bomo vašega interesa in sodelovanja.

Arhiv: Forum: Obnova Ukrajine s pomočjo zasebnega sektorja

Mednarodni spletni forum za Obnovo Ukrajine s pomočjo zasebnega sektorja.

Arhiv: Financiranje projektov na področju digitalnih preobrazb

Center za mednarodno poslovanje na GZS obvešča vse zainteresirane, da je odprt razpis za financiranje dejavnosti, ki spodbujajo demokratične in tržne vrednote v okviru digitalnih preobrazb v srednji in vzhodni Evropi, kot odgovor na naraščajoče tveganje neodgovornega ali avtoritarnega digitalnega upravljanja. Razpis koordinira in izvaja ameriški Center za mednarodno zasebno podjetništvo (CIPE) preko svoje evropske pisarne v Bratislavi na Slovaškem.

Arhiv: Ukrajinska podjetja iščejo poslovne priložnosti v Sloveniji

Veleposlaništvo Ukrajine v Sloveniji obvešča vse zainteresirane o možnostih gospodarskega in trgovinskega sodelovanja z nekaterimi ukrajinskimi podjetji.

Arhiv: Zeroemission Mediterranean 2022

Na rimskem sejmišču bo od 12. do 14. oktobra 2022 potekal mednarodni dogodek "Zeroemission Mediterranean 2022", mednarodna konferenca in razstava posvečena trajnostnim energijam, okoljskim trajnostnim ciljem in inovacijam.

Arhiv: Italijani iščejo predelovalce odpadnih surovin v tujini

Italijansko združenja Fareimpresa2000, ki sodeluje z različnimi italijanskimi podjetji, išče podjetja izven Italije za predelavo, obdelavo in reciklažo delov industrijskih trdnih/tekočih in nevarnih/nenevarnih odpadkov.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.