Novice


Arhiv: 2. Indijsko – centralno evropski forum

Federacija indijskih gospodarskih zbornic (FICCI) v sodelovanju z indijskim ministrstvom za zunanje zadeve organizira 2. Indijsko – centralno evropski forum, ki bo 5. in 6. oktobra 2015 v Bangaloru.

Arhiv: Srečanja na sejmu POLAGRA FOOD na Poljskem

Poljska agencija za razvoj podjetništva (PARP) obvešča zainteresirana tuja podjetja, da bo 22. septembra 2015 v okviru mednarodnega sejma POLAGRA FOOD v Poznanu na Poljskem potekal že peti B2B poslovni dogodek.

Arhiv: Tuje poslovne priložnosti na MOS-u

Slovenski poslovni javnosti se bodo v okviru letošnjega Mednarodnega sejma obrti in podjetništva, ki bo v organizaciji Celjskega sejma d.d. potekal v Celju med 8. in 13. septembrom 2015, med drugim predstavila podjetja iz Kitajske, Srbije, Vojvodine, Hrvaške, Velike Britanije, Tajvana, Indije, Turčije, Madžarske, Brazilije in Italije.

Arhiv: Iščete kontakte s kitajskimi poslovneži?

V sklopu 48. Mednarodnega sejma obrti in podjetnosti bodo v sredo, 9. septembra 2015, med 11. in 14. uro na celjskem sejmišču v dvorani A organizirani individualni poslovni pogovori z okoli 70 kitajskimi podjetji.

Arhiv: Indijska podjetja na celjskem MOS-u

Osemnajst indijskih podjetij s področja IKT, električne opreme, avtomobilskih delov, tekstila in opreme za dom se bo slovenski poslovni javnosti predstavilo v okviru Mednarodnega sejma obrti in podjetništva, ki bo v organizaciji Celjskega sejma potekal v Celju med 8. in 13. septembrom 2015.

Arhiv: Do turističnega vizuma za Indijo preko spleta

Indijska vlada je 27. novembra 2014 za 43 držav uvedla spletni sistem za pridobitev turističnih vizumov ‘e-Tourist visa (e-TV)’ za krajša potovanja v Indijo prek 9 indijskih letališč. Sistem je bil sprva na voljo državljanom iz 77 držav, vendar ga bodo razširili za dodatnih 36 držav, po 15. avgustu 2015 tudi za Slovenijo.

Arhiv: Slovensko - slovaški poslovni forum

Veleposlaništvo RS v Bratislavi v sodelovanju z regionalno gospodarsko zbornico Košice in Vzhodno-slovaško investicijsko agencijo pripravlja Slovensko-slovaški poslovni forum Košice. Poslovni forum bo potekal 11. septembra 2015 v prostorih regionalne zbornice SOPK, Bačíkova 5, Košice in bo sestavni del širše akcije, imenovane Slovenski dnevi v Košicah.

Arhiv: B2B Matchmaking - IKT sejem na Koroškem 2015

Vabljeni na IKT sejem za južno Avstrijo in Alpe Adria regijo, kjer se bo na celovškem sejmišču v okviru projekta EEN 15. oktobra 2015 odvijal t. i. B2B Matchmaking dogodek.

Arhiv: Skupinska udeležba na mednarodnih sejmih

Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi vsa podjetja, zbornice, panožna združenja, sekcije in grozde oz. druga interesna gospodarska združenja, da jim sporočite svoj interes oz. interes članov za skupinsko udeležbo na mednarodnih sejmih v tujini v letu 2016.

Arhiv: Registracija storitev na Danskem

Danish Business Authority 10. junija 2015 v Københavnu organizira seminar o pravilih za registracijo storitev tujih podjetij na Danskem, s poudarkom na gradbenem sektorju.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.