Zapri

 

 

Novice


Arhiv: Gospodarska delegacija na Češko, 24.-26.4.2012

Gospodarska zbornica Slovenije in Obrtno podjetniška zbornica Slovenije vabita predstavnike slovenskih podjetij, da se udeležijo obiska gospodarske delegacije v južnočeški in južnomoravski regiji – České Budějovice in Brno med 24. in 26. aprilom 2012.

Arhiv: Švicarska delegacija na GZS

Odnosi med Slovenijo in Švico so dobri, medsebojna menjava od leta 2009 nenehno raste, vse več pa je tudi sodelovanja na področju raziskav in razvoja. Tako bi lahko strnili današnje srečanje slovenskih podjetij s predstavniki švicarske gospodarske delegacije na Gospodarski zbornici Slovenije.

Arhiv: Izziv poslovanja z Brazilijo, 14.03.2012

Arhiv: Seminar Kako poslovati s Slovaško

Center za mednarodno poslovanje pri GZS je danes na Gospodarski zbornici Slovenije pripravil posvet z naslovom Kako poslovati s Slovaško. V sredini aprila bo to državo obiskal predsednik države dr. Danilo Türk, ki ga bo spremljala tudi gospodarska delegacija.

Arhiv: Gospodarska delegacija v Rusijo, 15.-17.4.2012

Ministrstvo za zunanje zadeve, Gospodarska zbornica Slovenije in ACS v sodelovanju z administracijo Nižnjenovgorodske regije organiziramo v aprilu izhodno gospodarsko delegacijo v Rusko federacijo, natančneje v Nižnji Novgorod.

Arhiv: Poslovne priložnosti in izzivi v Indiji

Arhiv: Vsi aspekti delovnega okolja

Na konferenci Vsi aspekti delovnega okolja je bila izpostavljena problematika fluktuacije v organizacijah, usklajevanja poklicnega in družinskega življenja, komuniciranja v delovnem okolju, stresa na delovnem mestu, medgeneracijskih razlik na delovnem mestu, absentizma ter duševnega zdravja na delovnem mestu.

Arhiv: Indija in Slovenija kot poslovni partnerici, 28.3.2012

INDIJA IN SLOVENIJA KOT POSLOVNI PARTNERICI - Bled, 28. marec 2012. Vabilo podjetjem, ki se zanimajo za poslovanje z Indijo.

Arhiv: Gospodarska delegacija iz Švice

Gospodarska zbornica Slovenije, Chamber of Commerce Switzerland-Central Europe SEC in Veleposlaništvo Švice v Sloveniji vas 13. marca 2012 vljudno vabijo na srečanje s predstavniki švicarskih podjetij.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.