Zapri

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Dopis podjetju SAOP d.o.o. v zvezi z uporabo imena Združenje računovodskih servisov

  V juliju 2009 je podjetje SAOP d.o.o. obvestilo javnost o ustanovitvi Združenja računovodskih servisov miniMAX.

  Glede na to, da podjetje SAOP d.o.o. v svoji marketinški akciji prevzema nekdanji naziv Zbornice računovodskih servisov (Združenje računovodskih servisov) želimo vse naše člane obvestiti, da Zbornica računovodskih servisov nima nobene povezave z omenjenim podjetjem, prav tako pa podjetju SAOP d.o.o nismo dali nobenega soglasja k uporabi naziva Združenje računovodskih servisov.

  V maju 2009 je Zbornica računovodskih servisov na Urad RS za intelektualno lastnino vložila prijavi za registracijo znamk v Sloveniji - za »Združenje računovodskih servisov« (št. prijave: 200970662) kot tudi za »Zbornica računovodskih servisov« (št. prijave: 200970665) kar je razvidno iz baze SIPO-DS http://www2.uil-sipo.si/.

  Menimo, da je uporaba imena, pod katerim je Zbornica računovodskih servisov delovala več kot desetletje, v navedenem primeru neustrezna in zavajajoča. Podjetje SAOP d.o.o. smo seznanili z našim stališčem do uporabe tega naziva ter ga obvestili, da bomo v primeru nadaljnje uporabe tega imena ustrezno ukrepali.
   

  Fotogalerija

   

  Arhivi