Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Novo mnenje na temo olajšav za R&R

    Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v ponedeljek, 26. septembra 2016, objavilo novo mnenje o davčnih olajšavah za raziskave in razvoj (v povezavi znotraj besedila pod »mnenje 4«), s katerim podaja dodatno tolmačenje prejšnjih mnenj. Vsem podjetjem, ki so se soočila ali se soočajo z inšpekcijskimi nadzori glede koriščenja olajšav za R&R, priporočamo, da si mnenje preberejo. Mnenje je namreč pomembno tudi v luči aktualnih inšpekcijskih nadzorov.

    Arhiv: Veliki Mavrični pokal zdravja

    Arhiv: Veliki Mavrični pokal zdravja

    Na zaključni podelitvi Mavričnih pokalov zdravja smo med zmagovalnimi podjetji posameznega natečaja nagradili tisto podjetje, ki je med predstavljenimi praksami na tem področju v okviru celotne akcije podeljevanja Mavričnih pokalov zdravja najbolj izstopalo.

    Arhiv: Še 12 dni do 18. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev in Zbora članov ZRS!

    Arhiv: Še 12 dni do 18. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev in Zbora članov ZRS!

    Tudi tokrat se bomo osredotočili na aktualne strokovno-izobraževalne vsebine, saj se zavedamo, da je nenehno izobraževanje in izpopolnjevanje pomembno za uspešen delovni proces. Prav tako pa je pomembno druženje, ki ga tudi letos ne bo manjkalo. Mnenja in izkušnje boste lahko izmenjevali s številnimi strokovnjaki z vašega področja.

    Arhiv: Delavnica: Notranja komunikacija

    Arhiv: Delavnica: Notranja komunikacija

    Svoje znanje in izkušnje bo z nami ponovno delila odlična predavateljica Sanela Banović.
    Namen delavnice je na preprost način približati udeležencem pomen emocionalnega načina življenja ter obrazložiti pomen notranje in zunanje komunikacije za vsakdanje obremenitve.
    Odgovorili bomo tudi na vprašanja: Zakaj je pomembno poslušati, a ne slišati, ne samo samega sebe, temveč tudi svojo okolico? Kaj pomeni danes digitalna demenca in socialna depersonalizacija?

    Arhivi