Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Ugodnost za člane ZRS: Nova izdaja: SRS (2024) z dodanimi Pravili skrbnega računovodenja

    Z Zvezo RFR smo se dogovorili za popust na novo izdajo: SRS (2024) z dodanimi Pravili skrbnega računovodenja.

    Arhiv: Ugodnost za člane ZRS: Nova izdaja: SRS (2024) z dodanimi Pravili skrbnega računovodenja

    Zbornica računovodskih servisov se je z Zvezo RFR dogovorila za popust na novo izdajo: SRS (2024) z dodanimi Pravili skrbnega računovodenja.

    Arhiv: MGTŠ: Poziv za predložitev dokazil o dejanski škodi za poplave v juliju 2023

    Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport je vsem oškodovancem poplav v juliju 2023 posredovalo poziv za dokazilo dejanske škode.

    Arhiv: Anketa Evropske komisije o Enotnem digitalnem portalu (Single Digital Gateway)

    Vabimo vas, da izpolnite anketo, izpolnjevanje ne traja več kot 10 minut.

    Arhiv: STA: Še nekaj dni za uveljavljanje olajšave za otroke

    Ljubljana, 27. januarja (STA) - Zavezanci za dohodnino, ki lani med letom niso uveljavljali posebne olajšave za vzdrževane družinske člane oz. so jo uveljavljali, a želijo te podatke spremeniti, imajo le še nekaj dni časa za oddajo vloge. Rok za oddajo je 5. februar, nekaj daljši pa je za tiste, ki bodo vlogo oddali preko elektronskega portala eDavki.

    Arhiv: ZZZS: Izdajanje bolniških listov v času stavke zdravnikov je nujno za socialno varnost državljanov

    ZZZS je naslovil na Ministrstvo za zdravje in Zdravniško zbornico Slovenije mnenje in stališče, da so zdravniki tudi v času stavke dolžni zavarovanim osebam zagotavljati zdravstvene storitve, ki so nujne za socialno varnost zavarovanih oseb. V okvir teh zdravstvenih storitev med drugim sodi tudi obravnava zavarovancev z namenom uveljavljanja njihove začasne zadržanosti od dela zaradi bolezni ali poškodbe.

    Arhiv: Seminar: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2023 - NOVO MESTO

    Izobraževanje organizira GZS - Zbornica računovodskih servisov v sodelovanju s Sekcijo računovodij Dolenjske in Bele krajine. Zbiramo še zadnje prijave!

    Arhiv: Finančna akademija FURS: Seminar za računovodje z naslovom »Aktualno na področju plačevanja obveznosti in uporabe e-davkov«

    Finančna akademija Finančne uprave RS organizira seminar za računovodje z naslovom »Aktualno na področju plačevanja obveznosti in uporabe e-davkov«, ki bo potekal 1. 2. 2024 preko MS Teams. Udeležba je BREZPLAČNA!

    Arhiv: Spletni seminar: Spremembe Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1D)

    Vljudno vabljeni na spletni seminar na katerem bodo natančno in predvsem praktično predstavljene vse spremembe Zakona o delovnih razmerjih (ZDR-1D). Kakšne so novosti, kako jih implementirati v praksi in kako te novosti vplivajo na ostale pravice in obveznosti iz delovnega razmerja ter na že vzpostavljene kadrovske sisteme. Na seminarju bo odgovorjeno tudi na vsa vaša konkretna vprašanja.

    Arhiv: Seminar: Davčni obračun in letno poročilo za leto 2023 - ZA ZAČETNIKE (v živo)

    Seminar je namenjen računovodjem, ki prvič pripravljajo letna poročila in davčne obračune za pravne osebe in fizične osebe, ki opravljajo dejavnost. Jutri, 11. 1. 2024 je zadnji dan za zgodnjo kotizacijo. Vljudno vabljeni!

    Arhivi