Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Javno vabilo k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja in certificirani računovodja in za vpis v register knjigovodja/računovodja

    Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine vabi vse, ki se želijo skladno s 13. členom Pravilnika o pridobitvi in ohranjanju nazivov v računovodski poklicni skupini vpisati v register knjigovodja/računovodja, k opravljanju preverjanja znanja. Hkrati vabi tudi vse knjigovodje in računovodje, vpisane v register računovodske poklicne skupine, k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

    Arhiv: Konferenca 'eRačuni - pomemben dejavnik digitalizacije poslovanja'

    Združenje za informatiko in telekomunikacije skupaj z drugimi partnerji projekta ROSE organizirajo Konferenco eRačuni - pomemben dejavnik digitalizacije poslovanja. Slovenija je s prejemom eRačuna v standardu EU naredila odločilen korak, ki bo 25. maja 2018 v Grand Hotelu Bernardin v Portorožu.

    Arhiv: Ugodnost za člane ZRS: 20 % popust na 4. konferenco o analizi poslovanja

    Konferenco o analizi poslovanja izvaja VŠR Visoka šola za računovodstvo in finance v sodelovanju z IPR Inštitut za poslovodno računovodstvo z eminentnimi predavatelji in sodelujočimi ob okrogli mizi.

    Arhiv: Na delovno mesto ne hodite bolni

    Najpogostejši razlogi za prisotnost na delovnem mestu kljub bolezni so občutek nenadomestljivosti ali krivde zaradi preobilice dela. Pa je za podjetje res bolje, da bolni delate v pisarni, namesto da bi doma počivali?

    Arhiv: Za člane ZRS pripravljena vzorca pogodbe o obdelavi ali podoobdelavi osebnih podatkov po GDPR

    Vzorca pogodb sta namenjena urejanju odnosa in obdelavi osebnih podatkov med računovodskim servisom in stranko oz. med računovodskim servisom in podizvajalci.

    Arhivi