Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Obvestilo FURS: Shranjenih dokumentov ne brišemo

    Nekateri zavezanci javljate, da so vam bili na eDavkih izbrisani shranjeni dokumenti (Osnutki). Shranjenih dokumentov ne brišemo.

    Arhiv: Vabilo h kandidiranju za člana Upravnega odbora ZRS

    Člani Upravnega odbora ZRS imajo možnost aktivno sodelovati pri soustvarjanju in uresničevanju dobrih idej, ki koristijo celotni stroki, zato vas pozivamo, da se nam pridružite ter z nami delite svoje dragoceno znanje in izkušnje.
    Kandidature za upravni odbor so odprte, vložite jih lahko do 5. aprila 2019.

    Arhiv: AJPES ne bo podaljšal roka za oddajo letnih poročil ter podaljšan rok za oddajo davčnih obračunov DDPO in DohDej najkasneje do 8. 4. 2019

    Nekateri zavezanci so se v preteklih dneh pri oddaji obračunov DohDej in DDPO prek portala eDavki soočali s tehničnimi težavami. Posledično Finančna uprava RS zavezancev, ki bodo omenjene obračune oddali z zamudo (najpozneje do 8.4.2019), ne bo kaznovala.
    Na AJPES rok za oddajo letnih poročil ni podaljšan.

    Arhiv: Počasno delovanje eDavkov

    Tehniki FURS skupaj z zunanjim izvajalcem intenzivno iščejo vzrok za težave.

    Arhiv: Slovenski podjetniški sklad objavlja razpis P1 plus 2019 – Garancije za bančne kredite s subvencijo obrestne mere

    Postopek pridobitve garancije je enostaven, postopek odobritve pa hiter (povprečen čas od oddaje vloge do odobritve je približno 1 mesec).

    Arhiv: Nacionalna konferenca 55+: Za večjo zaposlenost generacije 55 plus

    Vabljeni na Nacionalno konferenco 55+ Za večjo zaposlenost generacije 55 plus v sredo, 27. marca 2019, od 9. do 14. ure na GZS.
    Konferenca je namenjena vodstvom gospodarskih družb, kadrovskim službam in organizatorjem dela, predstavnikom varnosti pri delu in medicine dela ter predstavnikom strokovnih služb javnega sektorja, ki pokrivajo področje starejših zaposlenih.

    Arhivi