Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Priprave na izpit in izpit Strokovni vodja računovodskega servisa, november 2017

  V novembru bo potekal še zadnji izpitni rok Strokovni vodja računovodskega servisa v letošnjem letu.

  Arhiv: Računovodje ne beremo samo zakonov! (Nacionalna kampanja Slovenija bere)

  Na letošnjem 10. Zboru članov ZRS smo pod sloganom »Ne beremo samo zakonov!« slavnostno podpisali pristopno izjavo in tako kolektivno postali partner kampanje »Slovenija bere« ter prejeli potni list v deželo branja.

  Arhiv: Nakup Zbornika prispevkov 19. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

  ZRS ponuja Zbornik prispevkov 19. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev na 114 straneh.

  Arhiv: Podelitev certifikatov Strokovni vodja računovodskega servisa 2017

  V okviru večernega dela 19. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev je ZRS 12. 10. 2017 podelila 7 certifikatov ZRS osebam, ki so pridobili naziv "Strokovni vodja računovodskega servisa" od novembra 2016 dalje.

  Arhiv: Vabilo na brezplačni dogodek ob Svetovnemu dnevu duševnega zdravja »Duševno zdravje na delovnem mestu«

  Svetovni dan duševnega zdravja je letos 10. oktobra in namenjen duševnemu zdravju na delovnem mestu. Na delovnem mestu v povprečju preživimo najmanj 33,3 % dneva in 252 dni na leto. Zato je pomembno, da poskrbimo za svoje dobro počutje doma in v službi.

  Arhiv: Javno vabilo k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR)

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine vabi vse knjigovodje in računovodje, vpisane v register računovodske poklicne skupine, k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR) oz. k opravljanju preverjanja znanja knjigovodja/računovodja.

  Arhiv: Javni poziv k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR)

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine poziva vse knjigovodje in računovodje, vpisane v register računovodske poklicne skupine, k opravljanju izpita za pridobitev strokovnega naziva certificirani knjigovodja (CK) in certificirani računovodja (CR).

  Arhivi