Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Kako varno uporabljate internet na dopustu?

  Ali veste, katere so najpogostejše goljufije, ko iščete Airbnb stanovanja ali apartmaje? Kateri Wi-Fi boste izbrali, ko prispete na destinacijo? Pripravljena sta video in brezplačen priročnik z vsemi nasveti za prenos.

  Arhiv: Razvoj in številčni prikaz panoge 69.200 za leto 2016

  Pripravljen je razvoj in številčni prikaz panoge 69.200 za leto 2016 za družbe in samostojne podjetnike posameznike, katerih osnovna dejavnost je opravljanje računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti ter davčno svetovanje za zunanje naročnike v slovenskem in angleškem jeziku.

  Arhiv: Še 4 dni lahko izkoristite ugodnost za člane ZRS: Avtomatizirano e-bančno poslovanje, optimizirano za računovodske servise (Hal E-Bank/B2B)

  Avtomatizirano e-bančno poslovanje, optimizirano za računovodske servise omogoča avtomatizirano osveževanje prometa in izpiskov ter izvoz iz elektronske banke Hal E-Bank v informacijski sistem podjetja ERP. Vsaka sprememba prometa v banki se avtomatizirano prenese v informacijski sistem podjetja, kar omogoča ažurnost in enostavnost pregleda sredstev pri uporabniku. Z avtomatiziranim osveževanjem in izvozom izpiskov je zmanjšana možnost napak in vam omogoča hitrejše poslovanje.

  Arhiv: Novost po ZPPDFT-1 - Register dejanskih lastnikov

  Register dejanskih lastnikov omogoča zagotavljanje transparentnosti lastniških struktur poslovnih subjektov, s katerim se zavezancem po ZPPDFT-1 (kamor sodijo tudi računovodski servisi) omogoča dostop do relevantnih podatkov za potrebe izvajanja ukrepa pregleda stranke.

  Arhiv: Poziv k vpisu v register računovodske poklicne skupine

  Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine poziva vse, ki sodijo v računovodsko poklicno skupino, k vpisu v register. Vpišejo se lahko posamezniki, ki izpolnjujejo pogoje, predpisane s Pravilnikom o pridobitvi in ohranjanju strokovnih nazivov v računovodski poklicni skupini. Vpis poteka v elektronski obliki na spletni strani odbora in je brezplačen.

  Arhiv: Spletne goljufije, ki ciljajo na podjetja

  SI-CERT je nacionalni odzivni center za obravnavo incidentov s področja varnosti elektronskih omrežij in informacij. Opravlja koordinacijo razreševanja incidentov, tehnično svetovanje ob vdorih, računalniških okužbah in drugih zlorabah, ter izdaja opozorila za upravitelje omrežij in širšo javnost o trenutnih grožnjah na elektronskih omrežjih. Storitve odzivnega centra SI-CERT so širši javnosti na voljo brezplačno, tako posameznikom kot podjetjem in organizacijam V primeru vdora, okužbe računalnika ali druge omrežne zlorabe, lahko pošljete sporočilo z opisom incidenta na naslov cert@cert.si.

  Arhiv: Ugodnost za člane ZRS: Strokovna mesečna pravna asistenca pravnih strokovnjakov portala pravozaracunovodje.si

  Ponudba velja samo za člane Zbornice računovodskih servisov in je časovno omejena za naročila do 21. 6. 2017. Ob naročilu do 21.6.2017 prejmete naročnino za mesec junij brezplačno.

  Arhivi