Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Zavarovalni program Zbornice računovodskih servisov

    V letošnjem letu se iztečeta 10-letni Krovni pogodbi za zavarovanje oseb, premoženja in premoženjskih interesov članov GZS - Zbornice računovodskih servisov.
    Vabimo vse obstoječe in potencialne nove člane, da izpolnite zadevna vprašalnika, saj si boste s tem omogočili pridobiti ponudbo za sklenitev zavarovanja kibernetskih tveganj in zavarovanja za zlorabo zaupanja.

    Arhiv: Anketa: Poklicne bolezni sodelavcev računovodskih servisov v Sloveniji

    Študentka 2. letnika magistrskega študija na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, smer Računovodstvo, revizija in davščine pri pisanju magistrske naloge potrebuje Vašo pomoč za izdelavo praktičnega dela.

    Arhiv: Izredno ugodni mikrokrediti na voljo tudi za obmejna problemska območja, SPS

    Podjetja, ki so locirana na enem izmed OBMEJNIH problemskih območij imajo možnost preko Slovenskega podjetniškega, v okviru razpisa P7R 2018 – Mikrokrediti za problemska območja z visoko brezposelnostjo in obmejna problemska območja v Republiki Sloveniji, dostopati do zelo ugodnega neposrednega mikrokredita v višini od 5.000 EUR do 25.000 EUR. Dodatno razpisanih 5,1 mio EUR v okviru razpisa P7R 2018 omogoča podporo za okoli 200 podjetij lociranih na obmejnih problemskih območjih.

    Arhivi