Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Otroški dodatek tudi za družine iz 7. in 8. dohodkovnega razreda

    Z novim letom so do otroškega dodatka upravičene tudi družine iz 7. in 8. dohodkovnega razreda, oziroma 50.000 dodatnih otrok.

    Arhiv: Ugodnejše zavarovanje poklicne odgovornosti izboljšuje kakovost računovodskih storitev

    Ponudniki računovodskih storitev imajo v okviru članstva v Zbornici računovodskih servisov na voljo vsebinsko in komercialno prilagojen program zavarovanja poklicne odgovornosti, ki je zavarovancem lani omogočil v povprečju 50 odstotkov vračila zavarovalne premije.

    Arhiv: Indeksi cen storitev pri proizvajalcih za SKD dejavnost M69.200

    Statistični urad Republike Slovenije je objavil podatke o indeksih cen storitev pri proizvajalcih za 4. četrtletje 2017.

    Arhiv: Poročilo o zavarovalnem programu poklicne odgovornosti za člane ZRS za leto 2017

    Zaradi ugodnega škodnega rezultata v letu 2018 obe zavarovalnici (vsem že zavarovanim v lanskem letu) priznavata 30 % individualni bonus na zavarovalno premijo, ki se obračuna na zavarovalni polici za leto 2018.

    Arhiv: Vzpostavljen je Register računovodske poklicne skupine

    Odbor za poenotenje računovodske poklicne skupine, v katerega je vključena tudi ZRS, je vzpostavil Register računovodske poklicne skupine, ki je dobra orientacijska točka za iskanje kakovostnih računovodskih storitev in jamstvo za dobro usposobljenost ponudnikov.

    Arhiv: Digitalizacija računovodskih servisov

    Digitalizacija računovodskih storitev je priložnost za oblikovanje novega odnosa med strankami in računovodskimi servisi, ki bodo s pomočjo informacijsko komunikacijskih tehnologij dobili večji poudarek na poslovnem svetovanju.

    Arhiv: Video o funkcionalnosti računovodskega dela portala za tiste, ki zastopajo večje število zavezancev v portalu eDavki

    Za olajšanje dela v zelo obremenjenem obdobju vam v osvežitev pošiljamo Navodilo o uporabi funkcionalnosti računovodskega dela portala na eDavkih. Video posnetek prikazuje funkcionalnost Računovodski portal na eDavkih, ki zastopajo večje število zavezancev v portalu eDavki.

    Arhivi