Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Sporočilo za javnost FURS: eVročanje: če še niste, potem si preko eDavkov uredite obveščanje na svoj elektronski naslov

    Seznam dokumentov, ki se vročajo elektronsko, je vse daljši. Objavljen je na spletni strani FURS. Pravnim osebam in fizičnim osebam z dejavnostjo se dokumenti obvezno vročajo elektronsko, fizičnim osebam pa le, če so prostovoljno vključene v sistem eVročanje. Gre za zelo pomembne akte, zato vse davčne zavezance pozivamo, da (če še niso) uredijo vse potrebno za uspešno prejemanje elektronsko vročenih dokumentov.

    Arhiv: Prijava na 19. Kongres izvajalcev računovodskih storitev

    V četrtek, 31. avgusta 2017, se zaključuje prvi prijavni rok za prijavo na 19. Kongres izvajalcev računovodskih storitev, ko se še lahko prijavite po nižji kotizaciji. Rezervirajte si termin in izkoristite prvi rok za prijavo!
    Kot predavatelji bodo sodelovali: mag. Damijan Špes, Martin de Bie (Nizozemska), Anja Križnik Tomažin, mag. Mitja Černe, mag. Blaž Pate in drugi.

    Arhiv: Zbiramo naročila za koledarje ZRS za leto 2018

    Uporabnega koledarja bodo veseli vaši sodelavci, stranke ali partnerji.

    Arhiv: Sporočilo za javnost FURS: Nadgradnja varnostnih elementov storitve eDavki

    1. 9. 2017 bo Finančna uprava RS vzpostavila višji nivo varnosti medmrežne komunikacije. Za večino zavezancev prenova ne bo imela vpliva glede dostopa do portala eDavki. Problemi bodo nastali pri zavezancih, ki uporabljajo stare operacijske sisteme (Windows XP ali starejši) ali stare verzije brskalnikov, saj bo le-tem onemogočen dostop do portala eDavki. Posledično pozivamo vse tiste zavezance, ki imajo ali zastareli operacijski sistem ali stare verzije brskalnikov, da izvedejo ustrezne nadgradnje programske opreme, da bodo po 31. 8. 2017 lahko nemoteno vstopali v portal eDavki.

    Arhiv: Program 19. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev

    Objavljen je program 19. Kongresa izvajalcev računovodskih storitev, ki bo potekal 12.-13. oktobra 2017 v Kongresnem centru Thermana Laško. Izkoristite možnost prijave po ugodnejši kotizaciji še danes!

    Arhiv: Za identifikacijo za namene DDV je pristojen Finančni urad Nova Gorica

    Od 1. 1. 2017 dalje postopke dodelitve identifikacijske številke za namene DDV urejajo na Finančnem uradu Nova Gorica.

    Arhivi