Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: Seminar: Kako do poplačila vaših terjatev v tujini?

    Se soočate s problematiko zavarovanja in poplačila vaših terjatev v tujini? Vas ta negotovost odvrača od sklepanja zanimivih poslov? Vam zapadle terjatve zaposlujejo resurse, ki bi jih sicer angažirali v pridobivanje novih poslov? Na seminarju bodo slovenske specializirane organizacije predstavile storitve preverjanja potencialnih partnerjev, zavarovanja poslov in izterjave v tujini.
    Seminar bo potekal v četrtek, 3. 3. 2016 na GZS (organizator je Center za mednarodno poslovanje pri GZS).

    Arhiv: Vabilo na delavnico UVELJAVITEV NOVOSTI KP GRADBENIH DEJAVNOSTI V PRAKSI

    Nova Kolektivna pogodba gradbenih dejavnosti prinaša podjetjem v dejavnosti gradbeništva pomembne prednosti. Seznanite se z njimi in jih izkoristite.
    Delavnica je na voljo v dveh izvedbah: petek, 4. 3. in četrtek, 24. 3. 2016 na GZS (organizator je Združenje gradbeništva in gradbenega materiala pri GZS).

    Arhiv: Brošura ZRS: Kdo pa vam vodi poslovne knjige?

    Arhiv: Brošura ZRS: Kdo pa vam vodi poslovne knjige?

    Za pravilne in resnične podatke v bilanci je v skladu s predpisi odgovoren direktor podjetja. Zato je pomembno, da veste, komu ste prepustili vodenje poslovnih knjig in izdelavo računovodskih izkazov. V Zbornici računovodskih servisov smo pripravili seznam vprašanj, ki so vam lahko v pomoč pri preverjanju kakovosti vašega izvajalca računovodskih storitev.

    Arhiv: Člani ZRS prejeli 50 % letne premije za zavarovanje poklicne odgovornosti

    ZRS je v sodelovanju s KRIK Zavarovalno posredniško družbo d.o.o. za člane ZRS pripravila zavarovalni program poklicne odgovornosti, ki je boljši kot obstoječi zavarovalni produkti na slovenskem zavarovalnem trgu. Zavarovalni program ima dve prednosti za člane ZRS:
    Premijsko: primerno izhodiščno zavarovalno premijo ter individualni bonus in udeležbo na poslovno tehničnem rezultatu (skupni bonus). Zaradi dobrega upravljanja tveganj članic ZRS, ki so vključene v zavarovalni program, je bilo vsako leto malo zavarovalnih zahtevkov, zato so bili, kot tudi v letu 2016, deležni bonusa oziroma so prejeli v povprečju cca 50 % vrnjene letne premije (individualni in skupni bonus).
    Kakovostno: ta program nudi boljše zavarovalno kritje kot jih nudijo zavarovalni produkti na slovenskem trgu.

    Arhiv: TV prispevek Računovodje

    Arhiv: TV prispevek Računovodje

    Prispevek je bil predvajan v oddaji Preverjeno, POP TV, 9. 2. 2016

    Arhiv: Poročilo o zavarovalnem programu ZRS za leto 2015

    Po končanem šestem zavarovalnem letu zavarovanja odgovornosti iz dejavnosti in poklicne odgovornosti bo Zavarovalnica Maribor d.d. zavarovanim članom do 15.03.2016 vrnila 30 % zavarovalne premije (bonus na dosežen poslovno tehnični rezultat).

    Arhivi