Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


    Arhiv: PODALJŠAN ROK ZA PRIJAVE: Prijavite se na izbor Naj računovodski servis 2015 in izkoristite vse prednosti izbora

    Postopek izbora vsem prijavljenim nudi vpogled v poslovanje in s tem daje odgovor, kako nadgraditi svoje storitve. Izbirali bomo med tremi kategorijami računovodskih servisov: MALI, SREDNJI in VELIKI. Rok za prijave je podaljšan do 22. 7. 2015.

    Arhiv: Seminar: Kako varen je vaš denar v Avstriji?

    Gospodarska zbornica Slovenije vas v sodelovanju s Slovensko gospodarsko zvezo v Celovcu in odvetniško pisarno Grilc Vouk Škof vabi, da se udeležite seminarja KAKO VAREN JE VAŠ DENAR V AVSTRIJI? Seminar bo v ponedeljek, 29. junija 2015, ob 9.00 na GZS, dvorana C (I nadstropje).

    Arhiv: Člani GZS, ki opravljate obrtno dejavnost, pozor!

    Nekateri člani GZS v teh dneh s strani Združenja delodajalcev obrti in podjetnikov Slovenije (ZDOPS) prejemate račune za plačilo prispevka za izvajanje Kolektivne pogodbe za podjetništvo in obrt v višini 2 evrov na zaposlenega delavca pri posameznem delodajalcu, ki opravlja obrtno dejavnost. Gospodarska zbornica Slovenije ni podpisnica kolektivne pogodbe za podjetništvo in obrt.

    Arhiv: Kronika 5. izleta ZRS: Salzburg in Orlovo gnezdo

    Že peti tradicionalni in prvič dvodnevni izlet za člane ZRS je potekal v petek, 29. maja in soboto, 30. maja 2015. Zbralo se nas je rekordno število udeležencev (77!). Sklenili smo, da se naslednje let ponovno vidimo na dvodnevnem 6. izletu ZRS! Za naslednjo destinacijo je že nekaj predlogov.

    Arhiv: Izbiramo Naj računovodski servis 2015

    Postopek izbora vsem prijavljenim nudi vpogled v poslovanje in s tem daje odgovor, kako nadgraditi svoje storitve. Izbirali bomo med tremi kategorijami računovodskih servisov: MALI, SREDNJI in VELIKI. Prijave zbiramo do 22.6.2015.

    Arhiv: Priprave na izpit in izpit Strokovni vodja računovodskega servisa v juniju

    Vabljeni, da se pred poletjem udeležite priprav, ki bodo potekale 12.-19. 6., in izpita, ki bo 22. 6. 2015.

    Arhivi