Zbornica računovodskih servisov

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.


  Arhiv: Izognite se neuspehu s preudarno izbiro računovodskega servisa

  Arhiv: Izognite se neuspehu s preudarno izbiro računovodskega servisa

  Nepravilno pripravljeno letno poročilo o poslovanju ima lahko neugodne posledice za poslovanje podjetja. Izognite se napakam s preudarno izbiro računovodskega servisa.

  Arhiv: Posvet ZRS na temo varstva osebnih podatkov po Splošni uredbi o varstvu podatkov

  Za člane Zbornice računovodskih servisov organiziramo posvet z dr. Natašo Pirc Musar in Tino Kraigher Mišič v četrtek, 8. marca 2018. Posvet je za člane ZRS brezplačen.

  Arhiv: Banka Slovenije: Anketa o vplivih migracije kreditnih plačil in direktnih obremenitev na SEPA

  Evropska centralna banka je pristopila k pripravi analize vplivov migracije kreditnih plačil in direktnih obremenitev na plačilne instrumente SEPA na trg malih plačil v evrih. Prosimo, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite anketo o vplivih migracije kreditnih plačil in direktnih obremenitev na SEPA.

  Arhiv: Dodatna pojasnila UPPD glede dejanskih lastnikov in obveznosti vpisa v RDL

  Delovna skupina ZRS je danes, 19. 1. 2018, pridobila dodatna pojasnila UPPD glede dejanskih lastnikov in obveznosti vpisa v Register dejanskih lastnikov.

  Arhiv: Kakovost računovodskih storitev se odraža v njihovi ceni

  Arhiv: Kakovost računovodskih storitev se odraža v njihovi ceni

  Prenizka cena računovodskih storitev vam na kratek rok sicer lahko pripelje veliko novih strank, na dolgi rok pa si boste težko privoščili strokovno izobraževanje in izpopolnjevanje. Posledice so lahko usodne tako za računovodski servis kot tudi za njegove stranke.

  Arhiv: Z Registrom dejanskih lastnikov v boj proti pranju denarja in financiranju terorizma

  Bliža se 19. januar 2018, rok za vpis podatkov v Register dejanskih lastnikov. Kateri poslovni subjekti so temu zavezani in katere podatke morajo posredovati, si preberite v našem članku.

  Arhiv: Sporočilo za javnost FURS: Informacija o novostih REK obrazcev v letu 2018

  V Uradnem listu RS, št. 79/2017, z dne 28. 12. 2017, je objavljen Pravilnik o spremembah in dopolnitvah Pravilnika o vsebini in obliki obračuna davčnih odtegljajev ter o načinu predložitve davčnemu organu (Pravilnik REK), ki začne veljati 1. januarja 2018.

  Arhivi